Egy 2 kerekű quadmotorra felülhet 2 ember egyszerre?
18:38 vagyok
Hát figy, amikor én először ültem motoron, elmondták mit kell csinálni, és egyből elindultam és ment, mint a karikacsapás...és nem azért, mert én hű de nagy király vagyok, hanem mert tényleg nagyon egyszerű. Magát a motor kezelését könnyen és hamar meglehet tanulni. Ami nehezebb -de az sem nagy ördöngősség- az a forgalomban vezetés, mert ezerszer jobban kell figyelni mindenre, mintha autóban ülnél. Ha a biciklizéssel -mert említetted- kéne összehasonlítani, a motort jóval könnyebb egyensúlyban tartani mint a kerékpárt, egyrészt a nagyobb tömeg, másrészt a vastagabb futófelület miatt.
Szinte semmi nincs rajta!
Fordulatszám mérő,kilométer óra,olajnyomás lámpa(Ha4 ütemű),töltéslámpa,világítás visszajelző(tompított-fényszóró),esetleg a Neutral lámpa,ami a váltó"üres" helyzetét jelzi.Tehát egyszerű mint az u-szög.....
Kérdező! Hány éves vagy?!
mert aztmondtam van barátnőd,akkor gondolom 15-16 körül,esetleg sokkal több :)
csak azért kérdezem mer nagyon gatya vagy xD
Ja és neked szerintem soha nemfog sikerülni!Jogosítvány meg mindenhez kell,ha gyalogolsz ahhoz is kell gyalogos jogosítvány!!!
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!