Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 2 kerekű quadmotorra...

Egy 2 kerekű quadmotorra felülhet 2 ember egyszerre?

Figyelt kérdés
Kell hozzá jogsi? Mennyi idő alatt lehet megtanulni vele menni?
2010. nov. 2. 15:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

18:38 vagyok

Hát figy, amikor én először ültem motoron, elmondták mit kell csinálni, és egyből elindultam és ment, mint a karikacsapás...és nem azért, mert én hű de nagy király vagyok, hanem mert tényleg nagyon egyszerű. Magát a motor kezelését könnyen és hamar meglehet tanulni. Ami nehezebb -de az sem nagy ördöngősség- az a forgalomban vezetés, mert ezerszer jobban kell figyelni mindenre, mintha autóban ülnél. Ha a biciklizéssel -mert említetted- kéne összehasonlítani, a motort jóval könnyebb egyensúlyban tartani mint a kerékpárt, egyrészt a nagyobb tömeg, másrészt a vastagabb futófelület miatt.

2010. nov. 2. 19:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát köszi, valahogy én is így képzeltem, remélem jól fog menni minden.:)
2010. nov. 2. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá! A motorozás fantasztikus élmény!
2010. nov. 2. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
kell hozzá jogosítvány, ezek a motorok meghaladják azt a teljesítményt ami felett kell jogosítvány. ha nem haladná meg akkor meg csak lendületből lehetne crossozni vele :D
2010. nov. 2. 22:14
 15/19 anonim válasza:
a biztonság kedvéért kezd el egy sismson nal és utánna ülj nagyobb ra, de tetudod ez csak jotanács ;):D
2010. nov. 3. 09:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha esetleg van kedvetek még segíteni, akkor tegyetek be egy műszerfalat egy motorról és magyarázzátok el, hogy mi micsoda, hogy azért ne legyen nagyon ismeretlen. Úgy gondolom azért nagyjából tudom, hogy mi hol van, de még élőben tényleg nem próbáltam, ismerősöm sem volt motoros senki, csak kocsis. Köszi!!!
2010. nov. 4. 18:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Szinte semmi nincs rajta!

Fordulatszám mérő,kilométer óra,olajnyomás lámpa(Ha4 ütemű),töltéslámpa,világítás visszajelző(tompított-fényszóró),esetleg a Neutral lámpa,ami a váltó"üres" helyzetét jelzi.Tehát egyszerű mint az u-szög.....

2010. nov. 4. 18:15
 18/19 anonim válasza:

Kérdező! Hány éves vagy?!

mert aztmondtam van barátnőd,akkor gondolom 15-16 körül,esetleg sokkal több :)

csak azért kérdezem mer nagyon gatya vagy xD

2010. nov. 4. 22:10
 19/19 anonim válasza:

Ja és neked szerintem soha nemfog sikerülni!Jogosítvány meg mindenhez kell,ha gyalogolsz ahhoz is kell gyalogos jogosítvány!!!

előző voltam

2010. nov. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!