Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vennétek 10 misiből?

Mit vennétek 10 misiből?

Figyelt kérdés
Ki mit venne ennyi pénzért, ugye ez egy új autó ára..pl. hyundai tucson, kia sportage, toyota corolla, vw golf. Vagy helyette használtat mondjuk 2020-at, 50 ezer km ig, de akkor is melyiket? Benzin , dízel, hybrid? Kapható használtan volvo xc60, V90, vw arteon dízel, vw passat dízel, vagy bmw x3? Mazda 6 , 2.5 szívomotoros benzines?Ne legyen lomha a szívó benzinesek lomhák,dízel nyomatékos erős, azért rakölteni sem szeretnék ha már megvettem..Melyik bírja ezek mind gyönyörű autók, dee nekem fontos a megbízhatóság is..

2024. aug. 23. 10:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Eladnám a mostanit és vennék egy új 6-os Mazdát, vagy ha csak 10 millióm van akkor 10 millió önerő 4 millió lízinggel venném.
2024. aug. 23. 18:58
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
#21, nem félnél, hogy idő előtt megrothad?
2024. aug. 23. 19:00
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha most az ölembe pottyanna tízmillió forint, valószínűleg állampapírt (nem csak magyart).
2024. aug. 23. 19:00
 24/30 A kérdező kommentje:
20 -as ezt csak magadnak akarod bebeszélni, mikor elmész mellette meg csak azt mondod hú az anyját de jól néz ki..
2024. aug. 25. 13:28
 25/30 A kérdező kommentje:
Titeket nem vonzz hogy egy új autó ára simán van 10 misi..pl.kia sportage. És ugyanakkor ezért az árért kapsz egy 4 éves 60, 70ezer km-ert futott vw touareget ami v6 nyomatékos dízel, vagy már van porsche macan , 260lovas benzines , értitek porsche, lehetne nekem is porschém ezt a gondolatot nem tudom elhessegetni, mi baja lehet egy 4 éves autónak amiben mindössze 60 ezer km van.. vagy van 4 éves bmw x6 ami 300 lóerős.. szintén 60 000km van bennne, hasonlítsd össze a kia 136 lóerejével.. titeket ez nem vonzz hogy ennyiért megvehetitek azt az autót amiről álmodtok..
dec. 28. 20:03
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem, mert a realitások talaján mozgunk. Nem megvenni nehéz egy autót, hanem évekig fenn is kell tartani. És ez nem azt jelenti, hogy valami sufniban házi-barács megoldással a minimumot összekókányolod és jól van az úgy!

Egy Opel Astra éves szervize, semmi más csak olaj meg szűrők cseréje volt évekkel ezelőtt hat számjegyű összeg. Azóta olcsóbb biztos nem lett. Gondolod egy Porschéé, X6-é kevesebb lesz?

Írtad a keretösszeget, de nem írtad a havi bevételed. Nettó 1 millió alatt nekem ilyenek meg se fordulnának a fejembe. Pedig 10 milliónál több pénzem van a bankban, ami különösebben nem kell semmire, akár autót is vehetnék belőle, hogy mutassam a szomszédnak mennyi lóvé van itt. Csak alkalmazotti fizetésből élek, erőn felül tudnám fenntartani. Nem esne jól mikor a havi fizetésem elmenne egy olajcserére, vagy fékcserére, több havi egy vezérléscserére, stb. Annak idején tini koromban diákmunkából megtettem, de azt a korszakot már kinőttem.

dec. 29. 08:49
 27/30 anonim ***** válasza:

Tovább megyek: abban a szerencsés helyzetben vagyok, hog, jelenleg anyagi szempontból olyan autót vehetnék, amilyet csak akarok (oké, néhány extrém kivételt leszámítva). A fenntartása se lenne gond.

Mégis volkswagennel járok, mert pillanatnyilag az elégíti ki az igényeimet a legjobban.

Minek a 300 lóerő, amikor az idő nagy részében max 100-al megyek?

dec. 29. 08:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Szintén. #26 vagyok.

Én meg egy Opellel járok. Nem derogál. Lehet hogy nincs presztízse. És sokszor járok hosszabb utakra is autópályán. De minden kényelmi funkció benne van, ami nekem fontos, a ledmátrix fényszórótól a szellőztetett bőr ülésekig. Egy autópályás előzés sem okoz gondot, igaz "csak" 200Le, az 1,3 tonnás kaszniban. De ezt simán, kompromisszumok nélkül fenntartom, nekem megfelel. Nincs késztetésem másikat venni. Igaz, hogy cserébe nem látja a szomszéd, hogy Porsche, meg nagy batár BMW SUV állna a ház előtt. De ki a tökömet érdekel?! Neki, mutogatni, vagy magamnak használatra veszek autót?

dec. 29. 09:17
 29/30 anonim ***** válasza:
#24: Nyilván bebeszélem magamnak, hogy itt téged meggyőzzelek... :D
dec. 31. 11:45
 30/30 anonim ***** válasza:
jan. 1. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!