Ki mit venne ennyi pénzért, ugye ez egy új autó ára..pl. hyundai tucson, kia sportage, toyota corolla, vw golf. Vagy helyette használtat mondjuk 2020-at, 50 ezer km ig, de akkor is melyiket? Benzin , dízel, hybrid? Kapható használtan volvo xc60, V90, vw arteon dízel, vw passat dízel, vagy bmw x3? Mazda 6 , 2.5 szívomotoros benzines?Ne legyen lomha a szívó benzinesek lomhák,dízel nyomatékos erős, azért rakölteni sem szeretnék ha már megvettem..Melyik bírja ezek mind gyönyörű autók, dee nekem fontos a megbízhatóság is..
#Új autó vagy páréveset, dízel, benzin, hybrid, megbízható társ, öröm legyen ránézni
#10 az euro4 benzines masinák mint írtam 20 évesek
Vehet persze egy Toyota camry-t euro4 motorral, de az is 20 éves lesz
500 ezerért már kap egyet:D
aug. 23. 14:14
13/24 A kérdező kommentje:
Semmi x3 bmw? Mobile.de vannak .. dízelesek? Titeket ez nem vonzz? Inkább a suzuki?:D
aug. 23. 14:23
14/24 anonim válasza:
5-6 millióért nyugodtan vehetsz BMW-t. A motorkódoknak érdemes utánaolvasni, ebben segítek szívesen (írj privátot, ha érdekel). Marad 1-2 milliód a vásárlás utáni szervizre és hibákra, a maradék meg a zsebedben marad.
aug. 23. 14:32
15/24 anonim válasza:
Bmw x3-ból kapsz ennyiből egy kb 5-8 éveset, 70-100 ezer km-el, garancia nélkül. Ergo lassan jönnek a gondok, a csereérett alkatrészek, amik nem olcsók hozzá.
Egy új suzukira meg van 3 év garancia és még 4-5 évik olajcserén kívül sok mindenre nem kell számítani.
aug. 23. 14:39
16/24 anonim válasza:
Nem mindenki azért vesz autót, hogy a lehető legolcsóbban jusson el A-ból B-be...
aug. 23. 14:48
17/24 anonim válasza:
Így van 10-es köszi! Amúgy egy kétezer köbcentis accordra gondoltam.(2003-2006). Na hát egy 2003-ban gyártott autó mára már 20éves? Ki gondolta volna :D Az ignis megbízható és tartós motorral rendelkezik meg a beltér is jól tartós, de egyéb pozitívumot nem nagyon tudnék felhozni. Mert azt nem mondhatja senki, hogy jól néz ki vagy biztonságos vagy kényelmes(bár nem is ez a lényege). Na mind1 a kérdésre válaszolva, ennyiért lehetne már lehetne bőven jót venni azt pedig koppra felújítani.
aug. 23. 14:51
18/24 Mad Max2 válasza:
Ha bmw akkor van egy tanácsom...
Vegyél 3 db bmw-t darabját 3 millióért.
Igy legalább 1 lesz mindig ami nem a szervizben van éppen
Vágj bele, hajrá.
aug. 23. 14:51
19/24 anonim válasza:
Jólvan, ülj le, egyes. Mindig van az a proli réteg, aki bizonyítja, hogy a Suzuki az isten, a BMW meg xar.
aug. 23. 15:06
20/24 anonim válasza:
#13: Mégis mi a bánat kellene, hogy vonzzon egy X3-ban? Kívül nagy, belül kicsi, magas, rosszul megy. Függetlenül a márkától, egy haszontalan, értelmetlen dög.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!