Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Torrente filmekben milyen...

A Torrente filmekben milyen típusú autóval jár a főszereplő?

Figyelt kérdés

aug. 22. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Röviden:

a FIAT 124 1967-ben elnyerte az Év AUTÓJA címet.

Az olaszok elkezdték a sorozatgyártást és szépen profitáltak is belőle.

Idővel természetesen lecsengett a lelkesedés és telítődött a piac, tehát ujabb tipusokat kezdtek gyártani, ám eközben kihasználva a hírnevet- világ különböző részeire eladták ennek a szériának a gyártási jogát.

(különben több más FIAT tipus a licencét is pénzzé tették)

Mivel nálunk kevés futott az eredeti 124-ből, mi magyarok leginkább a szovjet utángyártású Ladákon keresztűl ismertük meg ezt a formát.

(#2 voltam)

aug. 22. 19:17
 12/13 A kérdező kommentje:

11es

Köszönöm szépen,ez igy teljesen érthető, megkérdezném még,hogy fut-e ez a fajta hazai utakon,mert en meg nem lattam.

De inkabb beköttetem a netet, és rakeresek ott.

aug. 22. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Amikor ezt a tipust gyártották és forgalmazták, még nem volt Magyarországon SEAT kereskedés így szinte elképzelhetetlen hogy egy ilyen autó hozzánk kerüljön.

Ha valami csoda folytán mégis bekerült volna az országba, akkor az eltelt 50 év alatt úgyis az enyészeté lett.

(a '80-as években egy szervizben dolgoztam a FIAT-részlegen, de még külföldi rendszámmal sem találkoztam ezzel a tipussal)

#11 voltam.

aug. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!