A Torrente filmekben milyen típusú autóval jár a főszereplő?
Figyelt kérdés
aug. 22. 14:34
1/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy autó szakértő, én zsigulinak mondanám,de biztosan nem az.
aug. 22. 14:36
2/13 anonim válasza:
Közel jársz az igazsághoz, mert Seat 1430. /ami FIAT licenc/
Egyes megfogalmazások szerint, a spanyolok "cigányzsiguli"-ja.
3/13 A kérdező kommentje:
Na várj,spanyol gyártmanyu,olasz licenc,es megis a szovjet csodára hajaz??
aug. 22. 14:48
4/13 anonim válasza:
Az 1200-es Lada (Zsiguli) is a Fiat 124 licenszével készült, meg a Seat 1430 is.
5/13 anonim válasza:
A Google még magyar nyelvű cikket is kiad róla. Köttesd be az internetet, és te is rákereshetsz.
6/13 A kérdező kommentje:
Mint mondtam,nem vagyok jártas az autókban, ezért nem is tudtam ezt.
Bocsánat hogy meg mertem kérdezni!
aug. 22. 15:01
7/13 anonim válasza:
6.
De nem a kocsikhoz való hozzá nem értésed a baj.
Az a baj, hogy nem a Google segítségével tájékozódsz.
8/13 anonim válasza:
Kérdező, ne vedd magadra, ez itt népszokás, az anonimitás alaposan elszalajtja a lovat az emberekkel. Ha nagyon hülyeséget kérdez valaki, még meg is értem, hogy kap a válasz mellé egy kis csipkelődést, de itt mindenki mindent alap kérdésnek gondol (pedig állítom, sokan a kérdés láttán gugliznak ki dolgokat, hogy válaszolhassanak), aztán annak örül, hogy minél otrombábban személyeskedve páros lábbal beleálljon a kérdezőbe. Én azt javaslom, hogy ha megkaptad a választ, utána ne is kövesd a saját kérdésed.
9/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!