Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent magyarul a "wheel...

Mit jelent magyarul a "wheel bearing" kifejezes?

Figyelt kérdés

angol Leiras rola:

Is it dangerous to drive with a wheel bearing going out?

No. We don't recommend driving without a properly functioning wheel bearing. Not only is it extremely dangerous for you, but you can also end up injuring or killing other drivers on the road. If you ignore bad wheel bearings, your wheel could stop working while driving, or you could have issues steering your car.

Aki egy kicsit tudja hogy az auto melyik resze, segitsen mar elmagyarani nekem legyen olyan rendes. Az angol szoveget ertem,hogy veszelyes blablabla.. csak iranymuytatasnak irtam be,hogy kideuljon,hogy mit kerdezek.

aug. 21. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A csapágyban úgy "általában" golyók vannak
aug. 21. 12:14
 12/17 A kérdező kommentje:

"Tippre a tiédbe 10-20 ezer között lesz / db. Egy óra alatt bárki kicseréli."

Ha bárki, vannak ezek a csajok,hogy 5000-ért bármit. xD na majd fogok magamnak 1et xD

aug. 21. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
11 kivéve amikor hengergörgök, vagy ha épp siklócsapágyról van szó(nyilván nem keréknél). :)
aug. 21. 12:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Csak legyen meg, eleg nehez jo autoszerelot talalni a kornyeken, mind kontar es ucsorog az auton napokig,hetekig.

Hozd be hetfon, pentek hivom, kesz? Hja meg ra sem neztunk, en meg vegig taxizom az egesz hetet,hogy eljussak meloba. Amikor legutobb pl az ablaktorlovel vittem el a szervizbe,mert eldugult valamiert a spricc.

aug. 21. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Ennyire nem jött be a londoni mosogatás?

Nem hiszem el, hogy ott nincs bekapcsolva a google értékelés, vagy nincs helyi face csoport, hogy találj egy szerelőt, aki normálisan megcsinálja és ad előre árat.

Aki megállapította, hogy mi a hiba, nem tudja javítani?

aug. 21. 13:04
 16/17 A kérdező kommentje:

4.8as szerelohoz vittem (az 5bol).

Angliaban nem mindenki mosogat , csak halkan jegyzem meg :)

Aki megallapitotta a problemat az sem sufni szerelo muhely.

JOvo het vegenel elobb ra sem tudnak nezni. Szerelo visszaada az autot, hasznalhatom addig ,allitasa szerint biztonsagosan. Csak rovid tavon.

Hat ezek utan....koszi...

aug. 21. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:

"aki normálisan megcsinálja és ad előre árat."

Ilyen szerelöt én még nem láttam.

aug. 21. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!