Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent magyarul a "wheel...

Mit jelent magyarul a "wheel bearing" kifejezes?

Figyelt kérdés

angol Leiras rola:

Is it dangerous to drive with a wheel bearing going out?

No. We don't recommend driving without a properly functioning wheel bearing. Not only is it extremely dangerous for you, but you can also end up injuring or killing other drivers on the road. If you ignore bad wheel bearings, your wheel could stop working while driving, or you could have issues steering your car.

Aki egy kicsit tudja hogy az auto melyik resze, segitsen mar elmagyarani nekem legyen olyan rendes. Az angol szoveget ertem,hogy veszelyes blablabla.. csak iranymuytatasnak irtam be,hogy kideuljon,hogy mit kerdezek.

aug. 21. 09:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ha értenéd az angol szöveget, akkor összetudnád rakni a kerékcsapágy kifejezést is..
aug. 21. 09:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Elég lett volna rá keresned arra külön, hogy mit jelent a wheel és mit jelent a bearing kifejezés.
aug. 21. 10:05
 3/17 A kérdező kommentje:
kerékcsapágy ....oke, koszi a valaszt. Nem vagyok egy nagy autos, fogalmam sincs meg azt sem tudom,hogy mi az a kerékcsapágy. Biciklim volt utoljara es abban a kis golyok voltak. Majd az autoszerelo megcsinalja.
aug. 21. 10:06
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát azt látjuk, hogy nem vagy egy nagy autós.
aug. 21. 10:16
 5/17 anonim ***** válasza:

"abban a kis golyok voltak"

Ebben meg nagy golyók, vagy görgök vannak. Meg még egysmás, de a lényege ugyanaz.

aug. 21. 10:16
 6/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk érdekes ez a szöveg, hogy az elején azt írja, hogy nem, majd egy mondattal később már azt hogy extrém veszélyes és megölhetsz vele másokat az úton. :D
aug. 21. 10:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Lenyeg,hogy nagyabol mar van elkepzelesem,hogy mirol is van szo. kerékcsapágy a kulcsszó
aug. 21. 10:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Kerék macizás.
aug. 21. 11:20
 9/17 A kérdező kommentje:

draga am a javitasi koltsege? Nehez cserelni? bonyolult meló?

Hyundai ix20 2014

aug. 21. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Tippre a tiédbe 10-20 ezer között lesz / db. Egy óra alatt bárki kicseréli.
aug. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!