Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki otthon cserél olajat az...

Aki otthon cserél olajat az hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Láttam hogy lehet kapni rámpát amire fel lehet állni és olyat is láttam képen hogy valaki az árok fölé állt az utcán.

A szerelőakna kialakítása költségesebb, az emelő is drága.

USA-ban olcso az olajcsere, én nem vesződök vele de Magyarországon elég sokat fizettem érte. Itt kint a főnököm csak alámászik a céges picupok és kisbuszok alá mert nagy a hasmagasság és simán lecseréli az olajat.

Te hogy oldod meg?

aug. 18. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az előző autómmal rá bírtam állni az otthoni rámpára. A mostanival nem. Azzal marad a szereld magad műhely és a csápos emelő
aug. 19. 00:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Krokodil emelő, alátámasztom utána bakkal, kartonlapokat helyezek a kocsi alá, leszedem a haspancelt, olajcsavar alá rakok egy edényt, leengedem az olajat, lecsavarom a filtert, leengedem az autót, hagyom csorogni mivel akkor csinalom amikor ráérek, vissza csavar új alátéttel, vissza a szűrő, olajjal feltöltöm es beinditom, hagyom járni kicsit, leallítom, ellenőrzöm az esetleges szivargast, minden ok visszaszerelem a haspancelt amit apám autójával elviszek az automosoba es megmosom, hogy szep tiszta legyen, kis puha seprűvel a hűtőt bogartalanitom de csak ovatosan. Visszaszerelem a haspancept es kesz, örülök, hogy megsporoltam vagy 70 eurt.
aug. 19. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!