Mit csináljak, ha hidegben, szélben, esőben szeretek a jó meleg kényelmes autóban csak úgy álló helyzetben ücsörögni egyedül? Néha rányomom alapjáraton a fűtést is, nem fogyaszt többet mintha otthon fűtenék. Főleg kietlen helyen a legjobb.
“ Mit csináljak, ha hidegben, szélben, esőben szeretek a jó meleg kényelmes autóban csak úgy álló helyzetben ücsörögni egyedül?”
Semmit. Ha igy jo neked.
Vegyél egy lakóautót, és járt a világot! Ha nincs csajod akkor meg minek ücsörögsz kinn a francba, vagy nincs a szobádban fűtés?, Meg ez olyan gyerekes. A szociautós korszakban ücsörögtek gyerekek,a ház előtt parkoló autókban.
De továbbra sem érdekell senkit a fétised szerintem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..
Mit csinálj? Semmit. Azt amit leírtál.
Amúgy én is kifejezetten szeretem.
Hát nem igazán értem az embereket.....
Azt hittem ez sok embert boldoggá tesz, de ezek szerint csak engem. Ámen.
legyen így. "több marad nekem" :) ennyi.
7, nekem pont az tetszik, hogy az autóban otthon lehetek bárhol.
Lemegyek télen egy folyó/tópartra az isten háta mögé szitáló jeges havas szélben, benyomom szépen a fűtést és csak nézelődök körbe. Vagy felhajtok valami kilátóhoz, ha van ilyen kiépítve valahol. Stb.
Ha kedvem szottyan ráindítok és elhajtok, ennyi. Sok nyaraló, üdülőövezeten a parkolóhelyek tele vannak például nyáron. Télen viszont 10 kilóméteres körzetben senki.
És van hova hazamennem, csak zajos városban lakom és szeretem a csendet és az egyedüllétet. Szeretem a technológiát, ami melegen és szárazon tart kényelemben, ennyi. Lakóautót meg nem szeretnék. Túl nagy, stb, nem kell.
"“ Mit csináljak, ha hidegben, szélben, esőben szeretek a jó meleg kényelmes autóban csak úgy álló helyzetben ücsörögni egyedül?”
Semmit. Ha igy jo neked."
Elso, nem ertem a logikat. Ha ezt szereti, akkor nem pont ezt kene csinalnia? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!