Mit csináljak, ha hidegben, szélben, esőben szeretek a jó meleg kényelmes autóban csak úgy álló helyzetben ücsörögni egyedül? Néha rányomom alapjáraton a fűtést is, nem fogyaszt többet mintha otthon fűtenék. Főleg kietlen helyen a legjobb.
Figyelt kérdés
Szóval kietlen helyen a legjobb ahol nincs senki és kocsi nélkül szétmarna a hideg, szétáztatna az eső, elvinne a szél. Ez csak nekem okoz hihetetlen jó érzést, vagy másnak is? Vagy pl pároddal beülni így.2023. nov. 3. 15:38
11/14 anonim válasza:
Nem feltétlen egyenletes ott úgy a meleg, nálam ez zavaró, nem szeretem az autós fűtést.
13/14 anonim válasza:
Normális ember ilyenkor ki se megy, ha nem muszáj. De ha neked ez jó, nekem mindegy.
14/14 anonim válasza:
Egy wrx sti-ben én is szívesen ücsörögnék :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!