Kisértékű autó eladásánál mire figyeljek, hogy elkerüljem azt a bizonyos vevőkört?
Azt találtam ki, hogy az első szűrő az lesz, aki normálisan tud írni átmegy, az átlag " meg van még " féle üzenetekre nem reagálok. Marketplacen ugye látom ki ír, ott is lehet szelektálni a Joci és Niki fiókokat egyből tiltani.
Viszont olyanról is hallottam, hogy normálisnak kinéző magyar emberrel hívatják fel/írnak ezek a vállalkozók, ezzel átverve az eladót, aztán megjelenik a parkolóban a 8 fős vállalkozói réteg.
Tudnátok esetleg tippeket, tanácsokat adni?
És ha odajönnek, akkor mi lesz? Semmi. Ha balhéznak, kihívod a rendőrséget, vagy kimész lecsapni őket. Ezek állatok. Úgy kell bánni velük. Ha erőt mutatsz (pl. kiosztasz 1-2 pofont), utána még a környéket is elkerülik nagyívvel.
Én pl úgy úsztam meg ezt a macerát, hogy kereskedés árulta a kocsim.
Végülis nem úsztam meg a macerát, mert a kereskedés cigányoknak adta el a kocsit.
Valaki írta, hogy nem mindegy ki veszi meg? NAGYON NEM!!!
Bár én is lejelentettem okmányirodába mindent, attól függetlenül nem volt átíratva az autó, a Rendőrség, és Parkoló társaságok engem találtak meg a milliós bírságokkal...
Persze nyilván ki tudtam magam mosni, de eleve a macera, hogy te bizonyítsd, hogy nem én parkoltam sorozatosan ingyen, meg nem én száguldoztam az Üllői úton...
Hát köszönöm többet soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!