Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóversenyző pilótaként van...

Autóversenyző pilótaként van esélyem személyi sofőrnek lenni?

Figyelt kérdés

2 éve estem ki a suli padból azóta autószerelőként dolgozom, viszont az eddigi melóhelyem otthagytam és most próbálom keresni az igazit de mindenhol nevetséges összegeket kínálnak fel.

Elkezdtem gondolkodni, hogy ezen kívül mit szeretek még csinálni, hogy egy olyan munkát végezhessek amit szeretek is... Innen jött az, hogy szeretek vezetni és ekkor jutott eszembe a magán sofőrködés.

Többszörös magyar bajnok driftversenyző vagyok, rengeteg díjam van, 8 év versenyzői tapasztalatom van (14 évesen kezdtem el)... ezt most nem nagyzolásból mondom, hanem azért mert ha valaki ilyen sikereket ér el annak elég komoly vezetési rutinja lehet én szerintem. Tehát ilyen háttérrel van esélyem ilyen melóra?

Nyilván tudom nem csak ez számít de abba reménykedek különlegességként dob hozzá? Jó megjelenésem van, 5 éve van jogsim, nincs büntetőpontom, nem volt balesetem ahhoz képest, hogy eléggé dinamikusan közlekedek a városban, egyetlen egyszer kapott el első évemben egy traffi előzés közbe és igen az az én hülyeségem volt mert kb. 15 perccel előtte mentem el már mellette és még wazén is bejeleztem, angolul is eltudok beszélgetni..

Szerintem egyébként illene hozzám eleve a meló, mert általában vezetés közbe mindig sietek, tehát mindig bennem van a pörgés még ha nem is kéne...

aug. 17. 17:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%

Én egy személyi söförtöl mit várok?

Pontosságot, lelkiismeretes munkavégzést. Legyen maximálisan tisztekettudó. Legyen ápolt. Tudjon választékosan beszélni velem és ügyfeleimmel.

Közlekedjen szavályosab, és legyen bátorsága ellent mondani, ha másra utasítanám.

Tartsa tisztán a járművet és be hajtsa tönkre.

3. vagyok. Èn ezeket várom el. Egy drift a kocsimmal azonnali kirúgást jelent.

aug. 18. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

3. és ötödik vagyok. Mindkettő kérdésedre negfekeltem.

De írok még egy érvet ellened: a stílusod undorító. És nekem ne kérjedj a tudásodat. Ha kekésúnk egy üzletről, az az én gondom. Az utca nem versenypálya.

aug. 18. 13:29
 13/24 A kérdező kommentje:

Senki nem beszélt arról, hogy én driftelgetve szállítgatnám az ügyfeleket és racsézok közúton😂

Szövegértés...

Egyébként a legtöbb versenyzőtársam a sport semmilyen formáját nem viszi ki utcára, ugyan olyan ez amikor valaki karatézik... edzésen meg versenyeken elintézi, civilbe meg inkább kerüli a bajt...

aug. 18. 21:20
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Az értéssel neked van bajod.
aug. 18. 22:08
 15/24 A kérdező kommentje:
Na jólvan husi, most aztán megmondtad, elismerem:)... mehetsz végre aludni, remélhetőleg holnap mikor felkelsz találsz valami értelmet végre az életedben.
aug. 19. 01:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Tiszteletlen vagy. Ez kizáró ok. Biztosíthatlak, hogy egy üzletembernél a vezető rutin az utolsó helyen van az alkalmazási szempontok között.
aug. 19. 05:57
 17/24 A kérdező kommentje:

Ja nem... én tisztelettudó vagyok emiatt ne aggódj, veled csak azért nem mert nem vagy méltó rá... ez egy kölcsönös dolog, tudod?

Ameddig árad belőled az irigység és csak köpködöd ide a negatív, előítéletes szövegeid addig nem tudlak emberszámba venni...

aug. 19. 21:04
 18/24 anonim ***** válasza:
17. Irígység mire? Ajár jól fizető állást is remélhettél volna tőlem, de teljesen lejárattad magad.
aug. 19. 21:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez egy kulcsmondat: „Szerintem egyébként illene hozzám eleve a meló, mert általában vezetés közbe mindig sietek, tehát mindig bennem van a pörgés még ha nem is kéne.” – na itt bukod el az állást.

Egy olyan személy, aki állandó sofőrt alkalmazna, nem ilyen embert keres. De nagyon nem.

aug. 20. 08:48
 20/24 Koaxk Ábel ***** válasza:
49%

Amúgy az megvan, hogy a filmek, csak filmek, ilyen nincsen pláne Magyarországon, hogy a driftelésre szükség van közúton?

Pláne ma már egyáltalán menekülni sincs értelme autóval...

aug. 20. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!