Autóversenyző pilótaként van esélyem személyi sofőrnek lenni?
2 éve estem ki a suli padból azóta autószerelőként dolgozom, viszont az eddigi melóhelyem otthagytam és most próbálom keresni az igazit de mindenhol nevetséges összegeket kínálnak fel.
Elkezdtem gondolkodni, hogy ezen kívül mit szeretek még csinálni, hogy egy olyan munkát végezhessek amit szeretek is... Innen jött az, hogy szeretek vezetni és ekkor jutott eszembe a magán sofőrködés.
Többszörös magyar bajnok driftversenyző vagyok, rengeteg díjam van, 8 év versenyzői tapasztalatom van (14 évesen kezdtem el)... ezt most nem nagyzolásból mondom, hanem azért mert ha valaki ilyen sikereket ér el annak elég komoly vezetési rutinja lehet én szerintem. Tehát ilyen háttérrel van esélyem ilyen melóra?
Nyilván tudom nem csak ez számít de abba reménykedek különlegességként dob hozzá? Jó megjelenésem van, 5 éve van jogsim, nincs büntetőpontom, nem volt balesetem ahhoz képest, hogy eléggé dinamikusan közlekedek a városban, egyetlen egyszer kapott el első évemben egy traffi előzés közbe és igen az az én hülyeségem volt mert kb. 15 perccel előtte mentem el már mellette és még wazén is bejeleztem, angolul is eltudok beszélgetni..
Szerintem egyébként illene hozzám eleve a meló, mert általában vezetés közbe mindig sietek, tehát mindig bennem van a pörgés még ha nem is kéne...
-8 éve versenyzel..
-14 évesen kezdted
-2 éve végeztél a szakmunkásképzőben.
-5 éve van jogosítványod.
Valahogy nem jön ki a matek!
#3 ne légy már ilyen!
Többszörös bajnok, van egy halom serlege otthon, beszél angolul, tudja használni a waze-t, és mindig benne van a pörgés!
Ez mind csupa hasznos és értékes tulajdonság! 😆.
Kíváncsi lennék azokra a "komoly sikerekre"!
Megtudhatjuk hogy melyik licenced van és milyen autóval versenyzel?
Elég esélytelen....
túl fiatal vagy, ide inkább 30-as 40-es korosztályt vesznek fel.
Mellesleg sokkal fontosabb a büntetlen előélet, jó kommunikáció, pszichés megfelelőség.
Egy komolyabb cégnél át is világítanak + interjú.
Mért ne lehetnél?
Járok rendszeresen driftre, edzésekre is, én is mentem párat, és szerintem közuti vezetésben is előnyömre vált amit tanultam, tapasztaltam.
Ha profi szinten csinálod (bár így nem jöttem ennyiből rá ki vagy) akkor tuti nagyon jó reflekszeid vannak, ezt akár még egy jól megírt hirdetésben előnyödre is lehetne fordítani.
Amúgy sok laikus parázik sajnos a driftesektől, mert azt hiszik állatok vagyunk, ahhoz képest nekem sincs egy büntetőpontom vagy bírságom az elmúlt 4 évben, pedig erőss házsókerekes kocsim van, szóval néhány ember fejében itt elég nagy gondok meg leginkább előítéletek vannak!
2. 14 évesen kezdtem a driftet versenyszerűen, 8 éves versenytapasztalatom van 14+8=22. Ezzel az egyszerű egyenlettel megkapod az életkorom. 2 éve végeztem technikumon, az majdnem olyan mint a szakmunkásképző de mégse, mert egy pár évvel többet kell odajárni és még érettségit is kapok mellé. Mivel az előbb kiszámoltuk egy rendkívül nehéz matematikai egyenlettel, hogy hány éves vagyok így ha abból kivonjuk 5 éve megszerzett jogsimat akkor megkapjuk, hogy 17 évesen már kezembe volt a jogosítványom... Remélem tudtam segíteni és ezentúl nem fog neked problémát okozni ilyen számolás a jövőben, és nem kellett jogosítvány ahhoz, hogy országos drift bajnokságba indulni tudjak.
3. Kérlek akkor írd meg mi hasznos. Kontrázz rá!
4. Igazad van tényleg van rengeteg felesleges kupám, annyi hogy már nem igazán tudom őket hova pakolni a pincén kívül.
5. Indok hiánya....
6. Ne haragudj de nem, azért ide írtam ki a kérdést mert névtelenül fel tudom tenni. Egyébként ha van egy kis eszed az elhangzott dolgokból egy kis utánajárás követően, simán ki tudod deríteni ki vagyok. Ha privátba megtippeled akkor őszintén elmondom, hogy talált vagy nem:)
9. Nem hiszem, hogy 70 millás mercivel kellene furikáztatnom embereket, viszont nekem nem jelentene problémát. Persze ha annyira majmok mint te, hogy csak is kizárólag 4 év rutinból indulnak ki, akkor az az ő veszteségük lesz. Lehet például helyettem felvesznek egy 15 év rutinnal rendelkezőt aki nagyobb félelem érzete miatt például nem előz ki egy kocsit akkor amikor én kielőztem volna és azon a 2 percen múlik egy több milliárdos üzlet nyélbe ütése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!