Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő autó part 2?

Kezdő autó part 2?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy előbbi kérdésemben írtam 3 autót

-Suzuki swift (2003-ig) 1.3 16V GLX

-Skoda fabia 1.2 vagy 1.4 mk1

-Opel astra g 1.6 16V

ehhez még hozzágondoltam esetleg az első generációs skoda octaviat, abból is egy 1.6-os verziót

a 2. generáció szerintem nem reális egy millió alatt

Amit itt hozzáteszek hogy nagyon max egy millió, de jobb lenne ha kevesebbért is a 4 közül valamelyiket. Tudom ilyenkor nehezebb is egy jobb állapotút kifogni, hisz egyik se fiatal, de szerintem szerencsével talán ki lehet fogni egy két szebb darabot

Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Esetleg rangsorban is ha úgy könnyebb

aug. 15. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
aug. 15. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
én azt hallottam hogy az opelnél a classic II már más motorkódú elvileg és nem eszi az olajat de akkor egy octavia is jó vétel lehet
aug. 15. 13:15
 3/5 Mad Max2 ***** válasza:

suzuki ignis

Toyota Yaris

Suzuki swift(2005-)

Ezeket ajánlom ha kevés a pénzed, és egy megbizható olcsón üzemeltethető közelekdő edény kell

aug. 15. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Engedd már el ezt a témát. Teljesen mindegy hogy melyiket veszed. Ne egye a rozsda és kész. Ennyi pénzért mindegyik közepes állapotú lesz.
aug. 15. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kell egy kicsivel nagyobb autó, akkor Astra G vagy Octavia, ha elég a kisebb autó akkor Fabia vagy Swift.
aug. 16. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!