Automata váltós autót szeretnék venni, milyet nézzek?
na várjál, ha jól értem, buszvezető vagy és nem tudsz AUTÓT vezetni?
2-es facelift Octavia DSG-vel.
Igen, autót alig vezettem, de nyugalom, nem kanyarodok batár nagy ívben csak néha ha állnak buszmegállóba akkor megállok én is, ha ott az asszony akkor nyakon vág , de olyan is volt, hogy ismertem az utast aztán elvittem haza.
Dsg abból a 2013 tól kell nézni, mert elötte szárazkuplungos vagy mi a csuda van benne ami rosszabb mint a másik.
Rettenetesen nehzék ennyiért jó automatát venni. (Mármint jó váltó + motor kombó) átlag 15 éves autók vannak ennyiért azokba már bármi lehet…
Barátom feleségének pont ilyen kritériummal kerestünk autót. Végül egy MK3-as Focust vett, eléggé piaci ár alatt. PowerShift váltóval ami nem a legjobb, de egyszerűen nem volt olyan autó amibe a motor is jó meg a váltó is. Ő nagy fordos, tetszett is nekik, így bevállalta azzal a tudattal, hogyha felújítós lesz ez a váltó az bizony 700-800ezer forint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!