Az átlagostól nagyon eltérően hangos személygépkocsikkal, motorkerékpárokkal, 22:00 óráig engedélyezett e a közlekedésük lakóterületeken belül? Mi írja ezt elő? Miért mond mást egy rendőrségi ügyeletes, és mást mond a belügyminisztérium.
Reméljük hogy nem tudsz majd aludni egyáltalán.
" Mert azért az nem járja, hogy többen éjszakai műszak miatt este aludnának, de ezektől az állatoktól nem tudnak. "
Mivan? 😅
Aki éjszakás az nem a munkahelyén alszik, hanem otthon délelőtt🤣🤣🤣
Akik éjszakai műszakba mennek azok pont fent vannak már ilyenkor...
Egyébként azért kérték, hogy jelezd, amikor hallod, mert akkor jó eséllyel foghatnak illegálisan átépített autót, ami meg jól nézni a facebook-on...
Kicsit javítja a traffis pénzbeszedés imázsát és nem kell a végtelenül élhetetlen rendszerrel foglalkozni az átépítéseket illetően, ha be vannak zúza az érintett autók.
#16 szerinted milyen "élete" van egy ilyen nyomorultnak? Igazi akciónyugdíjas. :D :D
Amúgy meg olyan kamukat mesél hogy iszonyat :D :D LOL
"Nem vitázok senkivel sem. Reggel a rendőrségen többen is bejelentést tettünk, minden egy helyen történt hangos motorozók ellen.Feljelentésként vették jegyzőkönyvezték külön külön a bejelentéseinket. De, a rendőrségen megmutatták azt a két átalakított motorkerékpárt, amit lefoglalt a rendőrség tegnap este. Ezek a lefoglalt tárgyak különböző vizsgálatokon fognak átesni a szakhatóság eljárásával. Tehát azért nem hiába való a lakosság azonnali bejelentései az ilyen szabályt sértőkre.Én itt, befejeztem a vitákat ezekkel a szabályt sértőkkel, akiket ki kell a társadalomból vonni. Sokat ezen vagyunk a városban, akik jelezni fogjuk a szabálysértők szabálysértéseinek észlelését.Azért egy városrész nyugalmáról szól ez az ügy."
cool story bro
#18 érted.. elment egy motoros.. ők HALLOTTÁK, majd elmentek a rendőrségre.. összeszedték magukat az úgy 2 óra, odamentek.. 2 óra várakozás, egy óra kihallgatás, majd 4 perc alatt elkaptak lefoglalták, és majd a random feljelentőknek fogják mutogatni egy olyan országban ahol ha telefonálsz hogy épp rabolják a házad, annyit fognak mondani hogy 4 óra múlva majd arra megy egy járőr.. :D :D
Nem tudom milyen filmet nézett a csávó.
"Nem tudom milyen filmet nézett a csávó."
Fast & Prolius
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!