Régi autó eladása vagy bontóval járnék jobban? (többi lent)
Sziasztok van egy Suzuki switft autó itthon, még 2 hónap műszaki van rajta, az lenne a kérdésem, hogy melyikkel járnék jobban, meghirdetni és eladni vagy bontót keresni?
Kocsi: kb rohad az egész, gazdasági totálkár az egész
Kérdéseim:
1. Ha eladom, akkor az adásvételibe gondolom ezt írassam bele (esetleg, állapotáról tájékoztattam a vevőt) ugye?
2. Bontó, hogy működik?
3. Van arra mód, hogy ne az egész kocsit adjam le a bontóba? (gondolok itt arra, hogy az ajtók/motor stb jó állapotban van, azokat külön el lehetne adni és többet érne, mint egyben eladni.
4. Esetleg valami tanácsot tudtok adni, első ilyen ügyem.
Köszönöm!
Ha nem veszel ki belőle semmit akkor kapsz érte egy kis sörpénzt....
Ha nagyon fostalicska akkor max ingyen veszik be de fizetned nem kell.
Előttem leírták.
Én azt mondom maradj annál hogy egybe leadod bontóba, és le lesz a gondod. Ez a legtisztább módja megszabadulni egy ilyen autótól, nem lesznek utána álmatlan éjszakáid meg nem fognak a nyakadra járni a hülyeségekkel. És a hatóság sem fog zaklatni ha esetleg eladás után valami történik, gyorshajtás, baleset okozás, bármi amivel elő vehetnek mint tulaj, főleg ha nem íratják át. Oké adásvételivel védve leszel, de így is neked kell majd bizonyítani az igazad, meg levelezni, bejárni magyarázkodni stb... nem egy kellemes dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!