El lehet jutni Budapestről Indiába autóval, ha valaki ezt tervezgeti, és megvan hozzá az összes szükséges követelmény (útlevél, vízumok, stb.)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy nagyon költséges, és kihívásokkal teli feladat, de szerintem nem lehetetlen. Ti erről mit gondoltok?aug. 11. 12:29
1/9 anonim válasza:
El lehet, de valószínűleg terepjáró kellene pár szakaszon.
2/9 anonim válasza:
Osbáth Norbi a Pamkutyából épp idén indult útnak autóval Budapestről Kínáig. India bár messzebb van, szerintem nem lehetetlen megcsinálni.
3/9 anonim válasza:
Nyilván nem lehetetlen, de közel az, hiszen át kell menned csomó olyan országon, mint Irán, Afganisztán, Pakisztán.
4/9 anonim válasza:
Google map valami miatt Pakisztánig tervez, onnan nem tervezhető út Indiába. Talán le vannak zárva az Indiába vezető utak, határátkelők, vagy még nem törölték azt a feltételt, hogy külföldi jogosítvány nem érvényes ott, valami oka van, utak vannak a térképen.
5/9 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Természetesen. Iránba, Pakisztánba és Indiába kell vízum, a török-iráni határig az utak is teljesen simák és útlevéllel meg személyivel utazhatsz. Onnan viszont csak készpénzes fizetési lehetőség van az összes országban s fokozatosan egyre bonyolodnak a belépési szabályok. Nagy valószínűséggel a járművedet is importálni kell vagy ideiglenes rendszámot kell rá kérni, szóval biztos, hogy egyszerűbb Dubai - Teherán járattal repülve kiutazni és ott bérelni egy autót.
6/9 anonim válasza:
Nagyon régen Teheránig sikerült autóznom. Ma ,ár nem tenném, mert a török-iráni határ belépés is zűrös, de tovább? Ha fizetnének sem mennék. Az autó lehet akáz 1.5-ös szwift is, van javítási lehetőség. Az angol, török nyelvtudásom volt, ami nagyon sokat segített...sőt. Egy biztos, szépen és halkan kell beszélni minden hatósági személlyel. Akkor nincs akadály...Indiába bejutni igen nehéz, mondhatni lehetetlen.(szárazföldön, saját autóval meglözelíteni) nem sorolom miért. Még az ujgurok felé kerülve sem megoldható, bár izgalmas(lenne)
7/9 anonim válasza:
Persze, lehetséges, csak nem biztos hogy oda és vissza is ér az ember, ahogy azok közlekednek... Nem ajánlatos úticél autóval.
9/9 anonim válasza:
Egy podcastet hallattam, ott a srác Irakba ment be Iránon keresztül. Őt magát simán beengedték, viszont a kísérője-sofőrje autóját elég nehéz volt átvitetni, csomó kenőpénz és papírmunka volt egy olyan embernek aki rendszeresen visz turistákat be az országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!