Manapság melyek a jellemző autók a romák körében?
Figyelt kérdés
Felétek milyen autókkal járnak a gipsy-k? Melyek a jellemző kocsik a kisebbségieknél?aug. 6. 10:30
11/14 Koaxk Ábel válasza:
Nekem ez azért fura, mert az A2 pont most kezd újra divat lenni és egy A3 első gen-t jobban el tudok képzelni cigány hintónak. De hiszek neked :)
13/14 anonim válasza:
Nekemaz volt egy furcsa dolog, hogy a Renault Laguna -ra is rátelepedtek. Amikor nekem volt, akkor a kukás cigók érdeklődtek, nem e eladó.
Féltem meghirdetni, amikor a neten láttam, hogy valamiért cigánykocsi lett belőle.
Végül egy jó ismerősmek adtam el, aki amúgy szintém cigány volt származását tekintve. Bár viselkedésben nem tartom annak mert tisztességes meg minden.
Jól kihajtották a kocsi belét. Végül ők is eladták, szintén cigányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!