Manapság melyek a jellemző autók a romák körében?
Figyelt kérdés
Felétek milyen autókkal járnak a gipsy-k? Melyek a jellemző kocsik a kisebbségieknél?aug. 6. 10:30
1/14 anonim válasza:
Nagy legyen és fekete. Az tök mindegy hogy milyen sz@r.
3/14 anonim válasza:
Audi, Merci, BMW. A lényeg, hogy minél lerúgottabb legyen.
De egy biztos: tanulóautóval nem, mert abban még egyet sem láttam
4/14 anonim válasza:
20+ éves vasazós kisteherautók:
Transit, Master, Ducato/Jumper/Boxer
5/14 anonim válasza:
Fostalicska kisteherautók, pizzás Swiftek, meg lefingott béjemvék, audik.
7/14 anonim válasza:
Jellemzően 525tds, 1.9 tádé Audi, Merci cdi, és érdekes módon az első generációs kombi Focus Tddi is népszerű
8/14 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Audi A2-A8 minden mennyiségben. Nagyon régi 3-as/5-ös BMW-k - Mercire általában nem futja, csak az M. Richárd típusúaknak. De sajnos az utóbbi időkben már levedlett SUV-k ba is beülnek, mint Porsche Cayenne, BMW X5, Volvo XC90, ami azért para, mert ha elkezdenek tömegesen buszmegállókat letarolni abból jelentős halálozási számok lesznek.
9/14 Koaxk Ábel válasza:
#Távvezérlésű nyakkendő kötőgép
Nagyjából jól megfogalmaztad amire én is gondolok, de, hogy került bele az Audi A2???
10/14 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Értsd: A2-től A8-ig az összes típus. A2-ben is láttam már cigány családot - gondolom úgy voltak vele, hogy az a legolcsóbb négy karikás autó ami már megy az Audis-fukszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!