Magyarországon, manapság mennyire jellemző még az autó-márkaszervizekben, az átverés, lehúzás?
Nem csak az autószervizben vernek át(ha átvernek, mert miért tennék?)hanem a közértben, a kocsmában,meg mindenhol.
kérj árajánlatot, az 72 óráig érvényes.
Ford Petrányi: teljes mértékben.
Munkatársamnak új kocsiján olajat cseréltek. A minimum szint alatt volt a jelzés a motorvédő burkolat meg kocsi alja pedig úszott az olajban mert mellé töltötték.
Nekem rossz gyújtógyertyákat tettek be, mondanom sem kell 5-szörös áron számolva mert céges. Majdnem balesetet okoztam rögtön az első kanyarban, mert egyszerűen nem ment a kocsi. Visszavittem, elnézést kértek, mondták az egyik gyertya törött volt amit beraktak majd a fülem hallatára kértek a raktárról KETTŐ gyertyát. Tehát a 4 hengerből 2 nem ment.
Baleset után is vittem hozzájuk, szerencsére nekem nem került semmibe de a másik fél biztos örült mert a biztosítójára elszámoltak olyan költségeket, hogy én is ideges lettem. Például meg lett húzva a lökhárító, kis javítás, fényezés. Ezt ők kiírták cserére plusz kiírták cserére a benne lévő lámpákat is amiknek semmi baja nem volt.
A másik balesetnél, parkolásnál meghúzták ott külsős fényezőnek adták ki a munkát. Csúnya kókányolás lett, rossz ránézni.
Másik munkatársam felhívták, hogy cserélni kell az első féktárcsát. Mondja, hogy de hát azt előző évben is cserélték... Ja akkor a hátsót kell cserélni... Kamu szöveg. Közben ismerőseim csodálkoznak, hogy nekik több 100 ezer után is a gyári tárcsa van fent.
a márkaszerviz drága, ez a "garancia biztosítás".
ha lejárt a gari, hülye vagy, ha oda viszed
Még????
Most kezd csak igazán beindulni!
Az a baj, mindenki konfliktuskerülő, és fizet, mint a katonatiszt.
Látják, megtehetik, ezért csinálják.
Google értékelni 1000-rel, ha meg nem lehet, felejtős a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!