Melyik az az autó (márka, típus), amire leginkább jellemző, hogy jóval többet ér, mint az ára (A-ból B-be jutás biztosan, nem luxus)?
Figyelt kérdés
Én saját tapasztalatom szerint a Daewoo-t (Chevrolet) mondanám ilyennek, gyenge, egyszerű, de nagyon megbízható, az ára pedig alacsony az elvárható, kellemes állapotot mérve (lehet vitatkozni)…2023. nov. 26. 23:54
1/6 A kérdező kommentje:
Fontos: inkább olyanra értve, ami nem azért van, hogy élvezzük… :)
2023. nov. 26. 23:56
2/6 anonim válasza:
A lesajnált vagy ismeretlen márkák vehetők ide.
Dacia, franciák, Ssangyong, kínai márkák.
3/6 anonim válasza:
Saab, érdekesnek találom hogy milyen olcsóak miközben bőven partiban vannak a korabeli volvókkal
5/6 A kérdező kommentje:
A franciákat azért nem venném ide, mert elég sok (elektronika jellemző) hiba elő tud jönni, egyértelműen ezt hallottam. A koreai gyengusok meg rozsdásodhatnak rendesen, de ez egyrészt talán elkerülhetőbb, másrészt egyszerűbb (ha nem is olcsóbb) orvosolni. Ssangyong jogos (koreai az is), a Suzuki viszont kétszer annyiba kerül, mint a koreaiak, magyarán drága márka lett. Jó állapotú Aveo, Daewoo 1 millió, a Suzi 2, de inkább több. Dacia, Lada szintén jogos. A Saab se rossz, de egyrészt nehezebb lehet szervizelni ma már talán, másrészt kiábrándító a gyakran lekopó márkajel (igaz, ez a Chevi, Lancia, néha BMW esetén is van)…
2023. nov. 27. 11:38
6/6 anonim válasza:
A régi suzuki swiftek nagyon megbízhatóak és nem is drágák. Nyílván megvan a hátrányuk, rohadás és szeretnek törni viszont egész kényelmesnek mondható. Olcsó fentartani, jól fogyaszt, könnyen szerelhetö. Kellemes autó ha jóba ülsz be. Sajnos ritka az ami tényleg jó állapotba van de előfordul még.
De A-ból B-be mindenképp elfog vinni még akkor is ha a kaszni kirohad alólad xd
Nekem is swift van szóval tapasztalatból mondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!