Mennyit érhet ez az autó?
Nekem az első autóm egy első generációs Yaris Sport volt. Jött egy lehetőség, cserélni egy régi ötös BMW-re (E39), amit több szempontból is jó döntésnek éreztem. Azóta sem bántam meg.
Egyébként szerintem ha váltasz, legalább a VW konszernből lépj ki és nézz valami komolyabb német/japán autót. Például ebben az időszakból. Pl. késői hetedik generációs Honda Accord, esetleg egy E46-os BMW. Ha jó állapotút nézel, és te is meg tudsz csinálni pár dolgot az autón, egyikkel sem lesz bajod! Nagyon jó és időtálló autók ezek, hiába öregebbek pár évvel akár.
Másfél millióból találsz jó példányt, gondolom a Córdoba picit olcsóbb lenne, de hidd el hogy fenntartásban visszahozza az árát.
Ugyanúgy szívbenzin dolgozik bennük, csak minőségben összerakva, jobb futóművel, nagyobb & normális motorral, és feltételezhetően jobb felszereltséggel.
Persze a te dolgod, de szerintem ez semmilyen téren nem lenne minőségi előrelépés számodra.
(#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!