Adott egy BMW E39 530d. Automata váltó vagy manuális inkább? Itt hibákra gondolok, hogy vane típus hiba stb...
12 szerintem mindegyikben vannak gyenge szériák. Nekem 535i volt, a legmegbízhatóbb, a mai napig megvan.
Aztán E46 320d, vasmübejárós játszósaut´nak gondoltam 200 ezer km-rel, 300-ig csak betétetket, meg olajat kért. 300-nál adtam el.
Ezen felbuzdulva ugyanezzel a motorral 520d M47 (e61). Na az kb. mint a tied. Minden hónapra jutott valami szarság, egyiket javítottam jött a másik.
Áramsín elrohadt, mire megjavíttattam zsbböl, jött a bmw-töl a visszahívás, izzítás, högomba, fojtószelep stb. Ùgy röpködtek az ezresek (euróban), hogy csak néztem. A vége az lett, hogy müszaki elött mondta a szerelö, hogy meghegesztheti, de nem fogja kibírni 2 évet sem, így lecseréltem. Most 530d van szintén e61, ég és föld.
Összefoglalva nekem 4-böl 3 jó emlék eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!