Manuális vagy automata váltós autót érdemes venni?
Új autót vennénk hamarosan. Eddig csak manuális váltósat vezettem, nincs is vele bajom, de felmerült bennem, hogy automata váltósat vegyünk-e.
Akinek esetleg mindkettővel volt tapasztalata, vagy szerelés szempontjából tud pro és kontra érveket mondani, attól szívesen fogadnék tanácsot.
Egyiket sem "érdemes", az autó nem befektetés, hanem használati tárgy, közlekedési eszköz.
Arra se idegenektől várj tanácsot, hogy neked melyik váltóval lenne jobb, pláne márka, tipus, évjárat megjelölése nélkül.
Amikor ez a kérdés felmerül, sokan úgy fogalmaznak meg véleményt, higy soha nem vezettek automata váltós autót, csak hallottak róla valamit.
Az automata váltó egy kényelmi szolgáltatás, vannak, akik kedvelik, mások meg nem, de az automata váltó egy gyűjtő fogalom lett, a hidrodinamikustól a DSG-ig mindent "leautomatáznak", és az sem utolsó szempont, hogy új autóról, néhány evesről, vagy tizen-sok évesről szól-e a kérdés
Automatát vennék.
Múltkor megígértem ha veszek autót automata lesz, erre vettem egy manuálisat hát nekem nem tetszik, de nem adom el mert jó viszont nem szeretem így meg ha lehet nemegyek sehova. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!