Ebben a melegben normális, hogy a víz felforrósodik az Hondákban?
Honda Stramem van, a víz folyton felforr. A füstje pedig szúrós szagú.
Az autószerelő ismerősom szerint, a melegtől van. A büdös füstöt leszámítva csak nyáron jön elő.
Amiket írsz, azoknak a nagy része jogos dolog, a feltett kérdésre pedig én sem tudom a választ. Ahogy a 30 ezres olajcsere periódust sem értem / támogatom. Nem vagyok semmilyen márkának a fanatikusa, van Hondám és BMW-m is. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is, és egyik sem hibátlan. Ennyi a véleményem.
Veszélyesen buta vagy. Arról van szó, hogy a BMW egyes modelljeinél 30 ezres olajcsere periódust ír elő a megszokott 10-15 ezres helyett. Ennek oka a környezetvédelmi előírások, és bár tagadják, de szerelői és műszaki szempontból nem jó, hogy ilyen ritkán van olaj cserébe
Tehát ezt mint negatívum hoztam fel a BMW mellett, mivel veled ellentétben nem vagyok fanatikus balfék.
Nem tudom, hogy a kisfiamozásnak mi köze van az autókhoz (semmi), de nagyon vicces, hogy ennyire magadra vetted. A valóság az, hogy semmit nem tudsz az autók illetve a gyártók műszaki-technológiai hátteréről, mégis bőszen okoskodsz, és gyerekesen hoborogsz. Tehát következésképp szellemi értelemben a kisfiam vagy, és így is foglak hívni. Kisfiam!
Pontosabban hívnálak, de többször nem vagyok hajlandó válaszolni a primitív fajtádnak. Az interneten nagy a szád, a valóságban meg állandóan lapítasz, nehogy kapj egyet a nagy szád miatt. Szóval szevasz, kisfiam.
#26 Ne haragudj, a 30 ezres olajcsere tök oké. Mondjuk ha neked 30 ezer km több évbe kerül, nyilván cseréld gyakrabban. De a mai szuper olajszűrőkkel és szintetikus olajokkal teljesen oké szám. Basszus, ezredfordulós motorokba 12 ezret vagy évenkéntit írnak, és csak máshol mondják, hogy az legyen inkább 6 ezer vagy évenkénti, amelyiket hamarabb éred el. De az sem ilyen kemény határ, hogy 6001 km után hirtelen nem ken az olaj.
Nyugodj meg, a 30 ezres olajcserét úgy írják ki, hogy akkor sem gyilkolod meg a motort, ha 40 ezret mész vele, mert olyan a szűrő. Hülyebiztos.
Mondom én, hogy nem értesz sem az autókhoz, sem az autógyártók mentalitásához, semmihez. És te kisfiamozol, amikor ha már családi izékkel dobálózunk te lehetnél a retard nagyon távoli rokonom nagyon sokadik ági retard gyereke.
A 30 ezres olajcsere nagyjabol soha nem oke. Rengeteg motorkart, korai meghibasodast lattam mar ez miatt.
A japan gyartok a mai napig maximum 20 ezer/1 evben adjak meg a csereperiodust.
En 15 ezrenkent cserelem, mar akkor is korom fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!