Normális, ha felforrósodik a telefonom?
Nekem is 12 mini keszulekem van, december 8.-an vettem. Én mindig oda figyelek hogy csak a legvegso esetben toltsem fel 100%-ra mindig vsak 90 ig toltom ha tehetem és 10 alá soha nem engedem.
Plusz én vettem melle egy battery pack-ot az appletol és ezzel vezetek nélkül is tudom tölteni a telefont.
Egyszer sem tapasztaltam hogy melegedne a telefon, bár az is igaz hogy én nem nagyon játszok rajta, csak a shakes and fidgetet tolom.
Nálam olyan 5 5 és fel óra a képernyő ideje egy ciklusnak plusz 2 2 és fel óra zene amikor kocsiba vagyok.
Szerintem keress fel egy szervizt vagy a hivatalos apple supportot és konzultalj velük mert ez ha igaz amit leirtal nem normális.
Hacsak nem 10-12 órát nyomod egy nap és 2x feltoltod maxra a telót, és mind ezt egy jó fekete szilikon tokba.
Pitaka tokba hordom az enyémet és 5w-os töltővel toltom. A gyors toltest talán 5x ha hasznaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!