Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Normális, ha felforrósodik a...

Normális, ha felforrósodik a telefonom?

Figyelt kérdés
Novemberben vettem egy iphone 12 minit, nagyon szeretem, de vettem hozzá egy gyorstöltőt az appletől, az elején semmi nem volt, de most úgy felforrósodik a telefonom, hogy leégeti a kezem. Mellesleg a játékoknál is felforrósodik (nem ilyen durva játékokra kell gondolni, tudom, hogy az iphonet nem erre tervezték) de egy fika kis játéknál is ezt csinálja. Mellesleg az aksim állapota is egy hónap alatt 3%-ot romlott és 15 perce indultam el, de már is 6 %-ot csökkent az aksim, tudom, hogy nincs ebben egy nagy aksi, de a 2017-es samsungom jobban bírja.
2022. jún. 9. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is 12 mini keszulekem van, december 8.-an vettem. Én mindig oda figyelek hogy csak a legvegso esetben toltsem fel 100%-ra mindig vsak 90 ig toltom ha tehetem és 10 alá soha nem engedem.

Plusz én vettem melle egy battery pack-ot az appletol és ezzel vezetek nélkül is tudom tölteni a telefont.

Egyszer sem tapasztaltam hogy melegedne a telefon, bár az is igaz hogy én nem nagyon játszok rajta, csak a shakes and fidgetet tolom.

Nálam olyan 5 5 és fel óra a képernyő ideje egy ciklusnak plusz 2 2 és fel óra zene amikor kocsiba vagyok.

Szerintem keress fel egy szervizt vagy a hivatalos apple supportot és konzultalj velük mert ez ha igaz amit leirtal nem normális.

Hacsak nem 10-12 órát nyomod egy nap és 2x feltoltod maxra a telót, és mind ezt egy jó fekete szilikon tokba.

Pitaka tokba hordom az enyémet és 5w-os töltővel toltom. A gyors toltest talán 5x ha hasznaltam.

2022. jún. 9. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Sose töltöm fel maxig, mindig 20 és 80% között tartom. A képernyőidőm mondjuk nekem több, 7 7,5 óra, de ezt igazából zene, messenger meg képek teszik ki, mert a telómból tanulok. Egy átlátszó szilikon tokom van, de ha töltöm, akkor mindig kiveszem belőle, mert azt olvastam, hogy az jobbat tesz neki. Mindenképp visszamegyek vele a boltba, a media marktban vettem, remélem erre van jótállás és nem kezdenek el velem kötekedni. Köszi a segítséget.
2022. jún. 10. 00:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd írj ha nem felejted el, kiváncsi vagyok hogy mi lesz a vége .
2022. jún. 10. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!