Van még olyan ember, aki vesz bármit(auto, motor,stb) is tesóktól?
Ti meg tudtok bennük bízni?
Egyszer, kétszer volt szerencsém "üzletelni" velük, de ha meglátom, hogy bármit is ilyen hirdet, inkább kerülöm.
Hat ja..
Vennem kene egy szaladgalos autot, de meglatom marketplacen, hogy szinte mindet Palika, Gyuszika, stb hirdeti el is megy a kedvem..
Nem. Tüzifát szoktam tűlük. De nem direkt, hanem a neten lévő hirdetések 98%-át őka pakolják fel, amit előre egy telefonszámból nem lehet látni. Aztán a mennyiség meg a minőség is szinte mindig erősen megkérdőjelezhető.
Autót eszembe nem jutna tőlük venni.
Sajnos nagyon sokan. Múltkor is egy fiatal srác (hát, balek, már elnézést tőle) jött be a város legótvarabb nepperével, ráadásul egy ritka, amerikai piacos autóval, amihez semmit sem lehet kapni, hogy vásárlás előtt átnézné. Kezdődött azzal, hogy mikor meg akartam emelni, a küszöb fel volt nyomva, mondom nem tudom felemelni, mert az emelő karja bele fog érni a küszöb díszlécbe és letöri. Nemongyammá, eddig az nem volt, biztos most csináltam. Mondom ember, 10 másodperce gurultam be vele a full sík talajon, mikor és hogy nyomtam volna meg? Meg lett emelve ollós emelőn a saját lábán, fojt az automata váltóból az olaj a ház illesztésénél. Azt mondja á az semmi biztos csak fellazultak a csavarok. Mondom akkor a kedves vásárlót is tájékoztasd már, hogy mit műveltetek vele, mert egyrészt az a büdös életben nem lazul fel magától, másrészt nagyon gyorsan rávágtad, te valamit tudsz. :D De a legszomorúbb az egészben, hogy nagyon úgy tűnt, hogy mindezek ellenére is eltökéltnek tűnt a srác, szerintem megvette.
Balekok mindig vannak és mindig is lesznek.
És ha szóvá teszed, hogy egy f*s amit árul még hőbörög.
Tőlem az autómat akarták megvenni, úgy, hogy le akarta már telefonon alkudni a felét és fel volt háborodva mikor mondtam neki, hogy annyiert nem elado, el se induljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!