Mertek autót vásárolni, vagy csak én vagyok ilyen "beszari"?
"Azért tegyük hozzá, hogy szerinted nem sok 30-40 ezer csak azért általában az ember több autót is megnéz. Elég nagy luxus, hogy elköltesz 200 ezret és még nem vettél autót."
Ez maximum akkor van, ha a eleve lerúgott kotlák között nézelődsz. Nyilván nem minden egyes autóhoz kell átvizsgálást kérni, amit megnézel. Nyilván már eleve kell egy jó érzés mind az autó, mind a kereskedő felé. Így azért 2-3 autóból meglesz a megvehető. Ha nem, akkor nem is akarsz autót venni, csak álmodozol. Az én szememben legalábbis.
5-6 misiért persze de nekem az a tapasztalatom, hogy valós 300 ezer km alatt itthon ritkán veszel autót. Én is amúgy skodás vagyok bár csak Fábiám van.
Eleve octavia kedvelt flottaautó szóval azzal nagyrészt sokat mentek. Mikor már baj van vele akkor meg tekerik 120 ezerre és eladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!