Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mertek autót vásárolni, vagy...

Mertek autót vásárolni, vagy csak én vagyok ilyen "beszari"?

Figyelt kérdés
Nagyon stresszes számomra az autóvásárlás... :(
júl. 28. 16:51
1 2
 11/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Azért tegyük hozzá, hogy szerinted nem sok 30-40 ezer csak azért általában az ember több autót is megnéz. Elég nagy luxus, hogy elköltesz 200 ezret és még nem vettél autót."

Ez maximum akkor van, ha a eleve lerúgott kotlák között nézelődsz. Nyilván nem minden egyes autóhoz kell átvizsgálást kérni, amit megnézel. Nyilván már eleve kell egy jó érzés mind az autó, mind a kereskedő felé. Így azért 2-3 autóból meglesz a megvehető. Ha nem, akkor nem is akarsz autót venni, csak álmodozol. Az én szememben legalábbis.

júl. 28. 18:25
 12/15 A kérdező kommentje:
5-6misiert jo octaviat ki lehet fogni?
júl. 28. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:

5-6 misiért persze de nekem az a tapasztalatom, hogy valós 300 ezer km alatt itthon ritkán veszel autót. Én is amúgy skodás vagyok bár csak Fábiám van.

Eleve octavia kedvelt flottaautó szóval azzal nagyrészt sokat mentek. Mikor már baj van vele akkor meg tekerik 120 ezerre és eladják.

júl. 28. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki van nézve egy autó, kipróbálásra is megfelelő, akkor meg kell fizetni egy átvizsgálásra szakosodott szakembert, hogy nézze át, így nem nyúlhatsz mellé. 1 millió ft alatt viszont ne várj csodákat, nem lesz ténylegesen jó állapotú autó.
júl. 28. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja 5-6 misi annyiért lehet jókat venni. Haverom Passatot vett ennyiért.
júl. 28. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!