Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóba aux bemenetbe vásárolné...

Autóba aux bemenetbe vásárolnék bluetooth-os átalakított, mint a lent említett, működne?

Figyelt kérdés

[link]

Vw tiguanba szeretném, és samsung galaxy s23 ultrával használnám. Vagy esetleg ajánlás ilyen eszközről?

júl. 24. 08:41
 1/5 bazaltkaroly ***** válasza:

Emagon megtaláltam ezt a modellt, ott azt állítják működik autóval. Ha esetleg érdekel az enyém, én ilyet használok, ha nincs bluetooh.

[link] Annyi, hogy ez szivargyújtós.

júl. 24. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is van szívargyújtós, csak valahogy nem úgy adja át, berecseg, meg néha valami adot is bead a 88.1 en. Ez miatt szerettem volna aux-al kipróbálni, de nem akartam kábelezni, és ilyent találtam.
júl. 24. 11:36
 3/5 BeefEater ***** válasza:
100%
Amit írtál jó lesz, de valami eget verő hangminőségre ne számíts. Sűrűn kell majd töltened. (Az más kérdés, hogy én nem szívesen hagynék egy feltöltött li-ion akkut nyáron az autóban)
júl. 24. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Jogos, maradok a kábelos megoldásnál, rendeltem samsung gyári C-jack átalakítót. Az a biztos.
júl. 25. 00:29
 5/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én tesztelgettem hasonló megoldást működni működik, de silány hangminőséggel kb mint az FM traszmitter...

Ha megoldható inkább egy normális fejegységet vegyél, ha macera vagy nem cserélhető akkor inkább ilyen Dension kiegészítők irányába indulnék el, nem olcsóak de legalább jók!

júl. 25. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!