Összetört kocsiajtóval mit csináljak?
Sérült a kocsim jobb hátsó ajtaja. Már megvan az új amit berakunk a szerelőmmel jövő héten.
Nade a sérült példánnyal mihez kezdjek? Adjam le méh telepen, vagy vigyem be a bontóba? Mit szoktak ilyen elemekkel csinálni?
Ha csak lemez, mert kipakoljátok, akkor mehet a bontóba, vagy ahova el tudod sütni. A legjobb szerintem a helyi hulladékudvarba levinni.
Ha komplett ajtó, üveggel, kárpittal stb. akkor meghirdetném típusspecifikus csoportokban, hátha valaki elviszi pár ezer forintért
Én szoktam leadni fémhulladékot. Nem autóalkatrészt, más jellegűt. De múltkor láttam egy fószert akinek a kombija furra volt pakolva kipufogókkal, meg hővédő lemezekkel. És azt hozta leadni jó pénzért. Gondolom szerelő volt és összegyűlt neki.
De abba a konténerbe, ahova mérlegelés után dobálni kell az anyagot, láttam már komplett motorblokkot is.
Szóval elviszed egy ilyen telepre és kapsz érte nagyjából 500-1000Ft-ot.
Vagy elviszed a hulladékudvarba fémhulladékként és nem kapsz érte semmit.
Odaadod bontósnak, szerelőnke, aki leadja majd a többivel.
Vagy ha a legkevesebbet akarsz vesződni vele, kiteszed a kapu elé és a fémgyűjtögető guberálók pár órán belül elviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!