Hör-mör kérdése:
Mi tehetek?Sikerült egy órával ezelőtt egy jól irányzott mozdulattal bezárnom a kocsiajtót úgy,hogy a kulcs bent maradt. Suzuki Wagon R-ről beszélünk.Pótkulcs van,de messze.(jelenleg vidéken tartózkodom, pótkulcs Bp.-n)
Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 19:59
1/12 anonim válasza:
Vagy kinyittatod szakival, vagy bebszod vmeik ablakot.
2/12 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen zárfeltörőt, el lehet menni BP-re, vagy be lehet törni egy ablakot.
3/12 anonim válasza:
Ha van drótod, húzd le kézzel az ablakot és piszkáld le a gombot.
4/12 anonim válasza:
Ezeknél még kitudod feszíteni az ajtót annyira, hogy egy dróttal kinyisd belülről.
6/12 anonim válasza:
Régi Swifttel eljátszottam ugyanezt, nem volt nálam semmi eszköz és rohadt messze voltam otthonról úgyhogy szakit hívtam.
Felfújható kis gumi eszközzel szétfeszítette az ajtót annyira, hogy egy dróttal kinyitotta az ajtót.
Szerintem a tiednél is lehet ez a megoldás
7/12 krwkco válasza:
Az egyik lehetőség az Autóklubbos segítségkérés.
8/12 anonim válasza:
Ha nincs "kettőre zárva" (Ignisnél van ilyen, olyankor a gomb felhúzása sem segít), akkor a külső gumikédert kiveszed, erős zseblámpával bevilágítasz, hogy lásd mit csinálsz, és egy megfelelően meghajlított dróttal felhúzod az ajtógombot. Nem sokka több idő megcsinálni, mint ezt itt leírni.
9/12 anonim válasza:
Én biztos bevágnám valamelyik hátsó ablakot. Majd utána bármelyik bontóban szerzel hozzá 5L benya árán ablakot...
10/12 anonim válasza:
Amúgy ja....
Aki kinyitja az biztos elkér 20-30-50 körül valahol.
Annyiért körbe beverheti az összes ablakot XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!