Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor szervizbe viszitek a...

Amikor szervizbe viszitek a kocsit akkor mindig otthagyjatok 1-2napig? Addig mivel kozlekedtek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 10:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Másik oldalról tudom csak megközelíteni: az 1, max 2 órás munkák esetében (olajcserék, állapotfelmérések, gumicserék, stb) az emberek 80%-a megvárja, max átugrik a boltba, de a többsége leül és megvárja. A maradék 20% olyan, hogy reggel leteszi, elmegy dolgozni, meló után érte jön.

A hosszabb munkák esetében (nem mintha kérdeznénk, de az ügyfél már csak olyan, hogy az egész életútját képes elmesélni, mintha lenne rá időnk végighallgatni :D) a többség tömegközlekedik, bár manapság nem meglepő módon jópár ügyfél kapta ki a csomagtartóból az elektromos rollert és ment el azzal, illetve jött vissza az autóért. A taxi elég ritka, bár vidéki megyeszékhelyről beszélünk, Budapesten biztos sokkal gyakoribb.

2024. júl. 28. 10:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Családban van egy közös autó. Amikor valalinek szervizben van a kocsija akkor az használja.
2024. júl. 28. 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt Budapesten a BKV mindenre jó.
2024. júl. 28. 10:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szabadsagra idozitem az otthagyos nagyszervizt. Minden egyszerubbet en magam csinalok.
2024. júl. 28. 10:50
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ mit kell csinálni rajta.

Ha több napra ott kell hagyni, akkor kapok csereautót

2024. júl. 28. 10:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Napokra ritkán hagyom ott, csak ha tényleg akkora a munka. Pl volt már hogy a 28.000 km-t futott autóm motorját csavarokra kellett szedni. Az nyilván nem egy dlelőtti program összerekással együtt egy szerelőnek. Ha csak egy olajcsere vagy egyéb apróbb munkák, ami pár óra alatt megvan, akkor megvárom. Bár nálunk a márkaszerviz kint van a városhatár táblánál a puszta közepén. Nagyon vásárolgatni itt nem tudok elmenni. Az udvaron, ügyfélváróban (régebben nem hivatalosan meg szokták engedni hogy végig az autó mellett álljak, ha ahhoz van kedvem) szoktam órákat malmozni. Aznapra nyilván a munkahelyen szabadság, hiszen a szerviz is 8-tól 4-ig van nyitva.

Régebben másik városban dolgoztam, mint ahol laktam. Ingáztam. Olyan esetben ha ott kellett hagyni napokra a kocsit, akkor helyi busz-vonat-villamos-metró-busz-busz. Több óra plusz utazással értem be. Párszor ezt csináltam, aztán meguntam. Részben ezért is volt akkoriban két autóm párhuzamosan.

2024. júl. 28. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Biciklivel, illetve tömegközlekedéssel.
2024. júl. 28. 11:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Van 2 jó lábam, biciklim, meg vonat is létezik.
2024. júl. 28. 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyakran van szervizben, de akkor tömegközlekedés.
2024. júl. 28. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Ahogyan az 5. válaszoló írta (10:53), sok szerviz ad helyette pótautót. Nekem is olt ilyen esetem, de a fiamnak is így volt (csereautót kapott).
2024. júl. 30. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!