Miért hagyják sokan leengedve az ablakot, mikor otthagyják az autót valahol az utcán?
Pl. lakótelepeken, vagy boltok parkolóiban gyakran láttam/látom mosatnában, hogy úgy van sok autó otthagyva, hogy az első ablakok félig-meddig le vannak engedve,
Ennek mi az oka? Mi szól mellette, hogy ne húzzuk fel teljesen az ablakokat, ha leálítjuk és otthagyjuk az autót valahol?
Én simán otthagyom a kocsit tető nélkül is. :D
Ablakot felhúzom azért ha nem látok rá a kocsira.
Az szól mellette hogy ne a 60 fokos kocsiba kelljen visszaülni a 40 fokban.
Így a hidegben nyilván más a helyzet már.
De neked ez miért fáj?
Nem forrósodik fel a napon.
Én is le szoktam húzni.
Másik pozitívum, hogy így legalább biztos nem veri be az ablakot a drogos cickány. Értéket alapból nem hagyok a kocsiban, szóval azt nem féltem...
Lehet divat,vagy stílus is.Amerikában volt divat,vagy talán megszokott egy időben,hogy nem zárták be a kocsikat,mondván,hogy senkit nem érdekel más kocsija,mert természetes,hogy mindenkinek van sajátja.
Ezek alapján lehetséges néhány embernél egy olyan kifelé mutatás,hogy az otthagyott lehúzott ablakkal jelzem mindenkinek,hogy nekem a kocsi egy filléres dolog,és én ott merem hagyni így,nem érdekel...közben azért a sportszelet belóg,és messziről lesi
Amúgy ha annyira durván pofátlanul van nyitvahagyva azért mernek kevésbé hozzányúlni mert gondolják hogy pár méterre van a gazdája.
Engem jobban idegesít ha valaki akkor is bezárja a kocsit, ha mellette beszélgetni száll ki. :D :D :D
Nyugi, jön a hűvös idő.
Nemsokára seki nem fogja lehúzni az ablakot. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!