Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt az elso “komolyabb...

Mi volt az elso “komolyabb autod” amit onerobol megtudtal venni?

Figyelt kérdés

Kezdem en egy skoda ovtavia 2017es 3eve vasaroltam. 25eves voltam amikor vettem.

Elso autom meg egy 99es evjaratu daewoo volt.(arrol valtottam)

júl. 27. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Saab 9-3
júl. 27. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Önerőből nem tudtam még rendes autót venni, egy swiftet tudtam volna, de szülők segítségével egy szinttel jobbat vettem.
júl. 27. 17:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
júl. 27. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít komoly autónak... Opel Astra biturbo, legmagasabb felszereltségi szinttel, automata váltóval, led-mátrixszal, elektromos napfénytetővel, stb. 2018-ban egyedi rendelésre érkezett. Akkor 35 éves voltam. Egy 2005-ös, bár kategóriájához képest magasan felszerlt (gyári radarok, navigáció, kanyarkövető bixenon fényszóró, adaptív lengéscsillapítás, stb.) dízel H Astráról váltottam, ami annak idején még használtan került hozzám.
júl. 27. 18:02
 5/13 anonim ***** válasza:
BMW
júl. 27. 18:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Octavia nem komoly auto.
júl. 27. 18:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Octavia nem komoly? :D ja ertem,hat nekem kis proli munkaskent a majdnem 6millios auto komoly…
júl. 27. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A szó szoros értemében szerintem sem komoly. De ez relatív. Akár vehetjük itt most annak is. Ezért mertem én is megemlíteni az annak idején 9 milliós Astrámat. Mai áron bőven 10 fölött lenne aktuális áron.
júl. 27. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:
BMW E39 540i V8. Hobbiautónak vásároltam három éve.
júl. 27. 18:39
 10/13 anonim válasza:
100%
Nekem egy 2004-es gyártmanyú G ASTRA. Első, és még jelenleg is ez van. 220 ezer forintért. 2019-ben vettem. Nagyon boldog voltam, el sem hittem, hogy nekem is van autóm. Jelenleg is ez van. Megszoktam, csereléném egy szebbre-jobbra de sajnos nincs rá valóm. Jelenleg úgy vagyok, hogy dolgozni, boltba járni teljesen jó. Örülök, hogy nem kell buszoznom. Majd ha lesz rávalóm cserélek.
júl. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!