Van egy kollégám, Ő csak erről tud beszélni szinte, autós témákból soha sem fogy ki. Igaz nagyrészt az Ő autóiról van szó, van neki 3 autója, egy napi használós, egy hobbi ami agyon van már optikailag tuningolva, meg olyan hangrendszer van benne, meg sok felesleges bizbasz hogy az valami hihetetlen. Meg van neki egy rozoga Opelje azt hiszem Ascona amit elkezdett felújítani és találkozókra akar majd járni vele. Meg volt régen 3 db Trabantja is azokból egyet teljesen felújított, a másik kettő csak részlegesen lett, tehát annyira hogy ne rohadjon szét, meg működjön. De mindet eladta mert kiélte magát, és abból vette azt az autót amit napi szinten használ, mert egy normális autóra azért szüksége van.
Persze máig nem értem miért nem lett autószerelő, mert a munkánk teljesen más, de erre soha sem kaptam választ tőle.
Egyébként ha nem a saját autóiról van a téma, akkor más autós témák kerülnek elő, főleg a 2000-es évek autóiról szeret beszélni, meg magáról a szerelésről.
De bármi kérdésem van az ilyen témákról, mindig kapok rá választ. Amikor autót akartunk venni a feleségemnek akkor az Ő véleményét kértem ki, és olyanokat mondott hogy csak lestem, mindent tudott. Azt is megmodnta hogy a kiszemelt autóból azt az évjáratot azzal a motorral nem szabad megvenni, mert fos, 2 évvel későbbi gyártmányt már igen. Szóval, voltak ilyenek is.
Ha esetleg nem autós dolog a téma, akkor politika és az időjárás amiről még lehet vele beszélni. Meg nagy ritkán 1-2 filmről ami nem autós. De ennyi. De ezekről a más témákról is csak akkor beszél ha más hozza fel, magától nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!