3 éve van B jogsim, ismerősök motoroznak. Milyen motort ajánlanátok ha én mindenféleképp letenném egyből az A korlátlant?
Szóval tavasszal nekifutnék egyből az A korlátlannak, mert megvan hozzá az életkorom, így az érdekelne hogy mit ajánlanátok. Van aki azt mondta hogy ha már van korlátlanom, akkor vegyek egyből olyat amit később is használnék, mert óvatosan erős motorral is lehet tanulni, de kis motorral meg folyamatosan váltanom kellene egyre erősebbre.
Érdekelne a ti véleményetek, és ha már ott vagytok akkor egy 800.000 nagyon nagyon max 1.000.000 forintig érdekelne milyen használt motorokat tudnátok elképzelni egy kezdőnek. CBR 600, vagy GSX-R 600-at kaptam leginkább ajánlásra ismerősöktől első motornak.
Semilyent.
Motorozni min. 160 Le motorral kezdj.
Viccet felreteve.
Kis motorral kezdj. Amig donteni nem tanulsz meg orszaguton, addig felesleges a nagy motor.
Az sulne ki belole, hogy kanyar elott lelassitanal 60-ra, egyenesben meg nyujtogatnad neki.
Ha a gsxr megrug alattad, elmegy a motorozastol a kedved.
“ mert óvatosan erős motorral is lehet tanulni”
Na aki ezt mondta, annak annyi köze van a motorozáshoz, mint nekem az űrhajózáshoz… és elárulom, nem vagyok űrhajós.
Életveszély egyből erős motort venni, hacsak nem vagy őstehetség, de én azért erre nem alapoznék. Előbb egy kisebb motor, megszokod, megtanulod az alapokat, aztán ha kevésnek érzed, akkor veszel majd egy komolyabbat.
Olyan lehetőség nincs, hogy vesz egy neki tetsző nagy motort és szoftveresen limitálják a maximális nyomatékot és/vagy fordulatszámot?
Mondjuk még így is valami olyat kellene választania, ami viszonylag könnyű.
Mintha láttam volna olyan gépről videót, amin van olyan, hogy "rain mode", gondolom ez egy ki-be kapcsolható agilitás limitációt is takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!