Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cserélték az autómban a...

Cserélték az autómban a vezérlést, azt mondják a cserélt vezérléssel nem lehet annyit menni, mint a gyárival. Ismerősök azt mondták, hogy maximum 40000 km után cseréltessem újra, a mem gyári vezérlés nem bírja tovább. Mi az igazság?

Figyelt kérdés
130000 km és 6 év volt a gyári vezérlésben, első tulajdonosa vagyok az autónak. Nem tudom a szerelő milyet rakott bele, de mondtam neki hogy jó minőségű legyen. Szerintem 40000 km-nél azért többet kell bírnia egy nem gyári vezérlésnek is.D
jún. 11. 20:33
 1/10 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
90%
Milyen autó, milyen vezérlés, milyen szerelő, miért pont 40 ezer km?
jún. 11. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Lehet, hogy bírni fog többet mint 40 ezret a NEM gyári, csak nem ajánlott.

De ha jól emlékszem inkább 50-60 ezreket el lehet velük menni nyugodtan, utána azért már ajánlatos a csere.

Biztos bírná még tovább is, de ha netán elszakad akkor drágább mulatság a motorfelújítás mint vezérlés csere.

jún. 11. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék ha szíjasról van szó.
jún. 11. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem gyárit rakattál bele, hogy 3x addig bírja? Ez a 40000 ez nagyon soványka.
jún. 11. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen márkájú a szíj. Ezek a "gyári" dolgok mindig érdekesek.:Általában a gépkocsi gyártók nem igen gyártanak:ékszíjakat, szíjakat, láncokat, csapágyakat, akkumulátorokat, adagolót, gyújtógyertyát, generátort,kenőanyagokat......Éjfélig sorolhatnám.Mindent különböző külső beszállítótól vesznek meg ők is. Tehát egy igazi minőségi alkatrész tökéletesen megfelelő.
jún. 11. 21:18
 6/10 Mad Max2 ***** válasza:
100%

ugyanannyi a csereintervaluma a második vezérlészsettnek mint ami gyárilag benen volt

Azt kell megnézni mia gyári csereperiodus... A szerelő csak szeretné ha sűrűbben vinnéd nekia pénz:)

jún. 11. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Átverés. A csereintervallum attól még nem változik. Nekem 130 ezer km és 12-13 év van a vezérlésben és még nem szakadt el. Igaz lehet hogy hamarosan el fog :(
jún. 11. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elmegy 100 ezret is,csak ijesztgetnek
jún. 11. 23:15
 9/10 Morzsi007 ***** válasza:

Persze, évente cseréltesd inkább, az a biztos.

100000 km-t el kell mennie, ha normális, nem a legalja cuccok lettek belerakva. Ahogy egyik hozzászólásban írták a gyári alkatrészt is veszik egy olyan cégtől, aki ezzel foglalkozik, sok beszállítója van egy autógyártónak, és sok márkában nem kevés azonos alkatrészek fordulnak elő.

jún. 12. 09:59
 10/10 Morzsi007 ***** válasza:
Még annyit, hogy vannak rosszabbul sikerült motor konstrukciók, pl PSA 1.2 puretech motorja, ami problémásabb és érzékenyebb a csereperiódusra.
jún. 12. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!