Ez azt jelenti, hogy rossz munkát végeztek a fényezők? Vagy mind ilyen?
Fújni kellett a lökhárítót, és egy elég jó helyre vittem el. Az átlag ár 1.5, de inkább kétszeresét kérték el, a helynek is elég jó a reputációja, és tele volt a hely 20-30 milliás autókkal. Persze ez még nem garancia a jó munkára, de azért bíztató.
Visszakaptam az autót, olyan, mint újkorában, még közelről vizslatva sem lehet észrevenni az illesztésnél a két elem közötti árnyalatkülönbséget, ilyen szempontból profi munka. Viszont vannak dolgok, amiket csak utólag vettem észre:
- Teljesen más a vízlepergetése. Ha esik az eső, vagy kocsit mosok, akkor a fújt lökhárítón mintha lenne egy vízlepergető réteg, és így egészen máshogy néz ki azon a felületen a víz, mint a többin.
- Ha nagyon közelről vizslatom, akkor olyan, minth máshogy, kicsit homályosabban tükröződnének benne a tárgyak, mint az autó többi felületén.
Ezek mennyire elfogadható dolgok? Ennek ilyennek kell lennie, vagy rossz munkáról árulkodnak?
Vizlepergeto hatas par mosas utan eltunik. Itt igazabol amit nezni kell, hogy mennyire narancsos a lakkozas, illetve por vagy folyas nincs-e benne.
Igazabol ha tetszik akkor rendbe van a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!