Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez azt jelenti, hogy rossz...

Ez azt jelenti, hogy rossz munkát végeztek a fényezők? Vagy mind ilyen?

Figyelt kérdés

Fújni kellett a lökhárítót, és egy elég jó helyre vittem el. Az átlag ár 1.5, de inkább kétszeresét kérték el, a helynek is elég jó a reputációja, és tele volt a hely 20-30 milliás autókkal. Persze ez még nem garancia a jó munkára, de azért bíztató.

Visszakaptam az autót, olyan, mint újkorában, még közelről vizslatva sem lehet észrevenni az illesztésnél a két elem közötti árnyalatkülönbséget, ilyen szempontból profi munka. Viszont vannak dolgok, amiket csak utólag vettem észre:

- Teljesen más a vízlepergetése. Ha esik az eső, vagy kocsit mosok, akkor a fújt lökhárítón mintha lenne egy vízlepergető réteg, és így egészen máshogy néz ki azon a felületen a víz, mint a többin.

- Ha nagyon közelről vizslatom, akkor olyan, minth máshogy, kicsit homályosabban tükröződnének benne a tárgyak, mint az autó többi felületén.

Ezek mennyire elfogadható dolgok? Ennek ilyennek kell lennie, vagy rossz munkáról árulkodnak?

júl. 24. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
EZ a jó munka,az autó többi része az, ahol kopott a lakk
júl. 24. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Vizlepergeto hatas par mosas utan eltunik. Itt igazabol amit nezni kell, hogy mennyire narancsos a lakkozas, illetve por vagy folyas nincs-e benne.

Igazabol ha tetszik akkor rendbe van a munka.

júl. 24. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy polírozás, wax réteg az egész kocsira szinte biztos hogy azonossá tenné az egész autót mindenhol. Ezek nem problémák.
júl. 24. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a kocsi többi része már öreg és soha nem waxoltad, akkor ne csodálld! Waxold le az egészet és akkor a többi része is lepergeti majd a vizet!
júl. 25. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!