Miért haladnak főúton 50-60-al sokan? Állandóan előzgetni kell a főúton, tiszta időben, jó látási viszonyok közt is lassan haladókat.
Én egy lassan hajtó típus vagyok, elnézem a mögöttem rohanót, majd fékez egy nagyot, aztán villog, vagy dudál, majd amikor a szembejövő elmegy egy percig variál a váltóval, majd ordító motorral elkullog mellettem és jobb ha beengedem, mert még csak most jön a hátra mutogatás!!!!!
Ezt az életből vettem, 30-as tábla, Margitsziget, visszafelé mutogatás,
platánfa, lánya hátulról repült ki, azonnal meghalt, felesége az ajtón esett ki, talán túlélte, addig mutogatott míg háttal a fűre feküdt, a platánfa az autót rálökte, a sofőr fejjel a platánfának, ha valaki életben maradt a kint álló pincérnek köszönheti, már jött a mentő!!!!!
Na nekem az ilyenért az apám friss jogsival azonnal leüvöltötte a fejem. Vagy lendületből váltás nélkül, ha adott a lehetőség. Vagy jó helyen lassítsak, ahonnan látok is, és váltsak inkább egy perccel hamarabb, ha már szembesáv, akkor ne ilyenekkel szórakozzak.
30-as táblánál? Annyi a fekvőrendőr, esetleg egyenrangú kereszteződések meg az út szélessége, hogy én simán beállok a belvárosban a biciklis mögé is. Nem érti, miért nem előzöm meg. Hát, én elketyegek alapjáraton, 30-nál gyorsabban úgysem tudok menni, minden sarkon lassítani kell, hát tökre nem éri meg előzni, nem azon a szakaszon tudom az útidőmet csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!