Miért haladnak főúton 50-60-al sokan? Állandóan előzgetni kell a főúton, tiszta időben, jó látási viszonyok közt is lassan haladókat.
Lehet hogy valami törékeny, borulékony dolgot szállít. Rossz az út. Időre megy és nem akar túl korán odaérni, hoyg aztán dekkoljon valahol. Annyira üres a tank, hoyg fél, nem ér el a következő kútig. Stb. Csak találgatni lehet. Előzd meg és kész!
Én az öreg papákat, mamikat nem kedvelem, akik konstans 70-ra állnak be a Suzukival. Mindegy nekik, hogy falu, vagy lakott területen kívüli szakasz, ők akkor is 70-nel haladnak.
A másik kedvencem, mikor városban lehetne haladni, nincs előtte senki, de ő akkor is 35-ös tempóra van bekalibrálva. Ami nekem csak azért kellemetlen, mert folyamatosan váltogathatok mögötte. 2.-nak sok, 3.-nak még pont kevés.
Kedves kérdező. Kik azok a "sokan"?...számtalan autó után gurulok inkább, mert a pontosan betartott sebesség arra enged következtetni, hogy az előttem lévőt már megbüntették gyorshajtásért...pont az ilyenek miatt...
előzd meg aki nem tetszik...ilyen f@szságon rágódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!