Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért haladnak főúton 50-60-al...

Miért haladnak főúton 50-60-al sokan? Állandóan előzgetni kell a főúton, tiszta időben, jó látási viszonyok közt is lassan haladókat.

Figyelt kérdés
Érdekelne, mi az oka. Félnek? Vagy van valami mögöttes ok? Gyakorlatilag egy 50km-es főutas szakaszon van hogy 5-8-szor előznöm kell, hogy oda is érjek valahova.

2024. júl. 22. 19:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#20 A két véglet akkor találkozik, amikor a szövegértési készségeid addig terjednek, hogy nem is érted, hogy baromira nem téged talált meg senki, de ezek után mi gondolkozunk el azon, hogy lett valaha akármilyen jogsid.
2024. júl. 23. 13:33
 22/35 A kérdező kommentje:
21 Olvasd már vissza a válaszokat...
2024. júl. 23. 15:47
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Én mindet elolvastam, ha szerinted bárki személyesen a te vezetési stílusod kritizálta, akkor komolyan kérdem, hogy van-e nyolc általánost bizonyító papírod, azaz lehet-e jogosítványod.
2024. júl. 23. 15:49
 24/35 anonim ***** válasza:
#17, jó, de melyik az?
2024. júl. 23. 15:57
 25/35 A kérdező kommentje:
#23 Ki állított ilyet? Egyedül te...
2024. júl. 23. 16:04
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
"Látom a két véglet összetalálkozott: aki szerint le kell darálnom a jogsim" na, én pl. ilyet nem írtam, te magadról igen...
2024. júl. 23. 16:11
 27/35 A kérdező kommentje:
A 6. válaszoló pedig ilyet írt, de ezek szerint olvasni sem tudsz, de a kötekedés sem az erősséged.
2024. júl. 23. 16:33
 28/35 anonim ***** válasza:
89%
A múltkor két kisváros között fényes nappal autózva az alábbiakat tapasztaltam. Utolértem egy hosszú kocsisort amit egy 60-nal hasító söfőr tartott fel. Nagy nehezen egyesével meg tudtuk előzgetni a delikvenst mivel elég nagy volt a szembeforgalom. No mondom magamban mikor elhúzok mellette odapillantok már vajon mi a csuda miatt ment 90 helyett 60 nal. Hát a mami bele volt bújva a telefonjába, bőszen nyomkodta azt. Egyáltalán nem zavarta, hogy mögötte a fél város fel volt már torlódva, félre nem húzodott volna, holott számtalan lehetősége lett volna. Na az ilyet fel tudnám rugni....
2024. júl. 23. 18:35
 29/35 anonim ***** válasza:
50%
Ismerős, nyugi. Sokaknak fingja nincs róla, h mennyi lakott területen kívül a megengedett legnagyobb sebesség. Én busszal, kamionnal is megyek sokat, az ilyen gyökerek kapnak egy kis reflektort az arcukba ilyenkor. Azért az nonszensz, h a gyökér úrvezető 70-el se képes menni kiváló látási, forgalmi körülmények között.
2024. júl. 23. 21:41
 30/35 anonim ***** válasza:
56%
#27 Hány válaszolóból írt egy ember ilyet? De te levontad a következtetést, hogy mindenki szerint daráld le a jogsid. Na, a te fajtád miatt szokás mondani, hogy a statisztikát csak akkor hiszem el, ha én hamisítottam. Buta vagy.
2024. júl. 24. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!