Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire korrekt pénzt kérni...

Mennyire korrekt pénzt kérni úgy, hogy nem lett jó az autó?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem háborgás inkább csak érdeklődés, hogy ez mennyire bevett szokás, hogy akkor is elkérik a pénzt ha nem oldották meg a hibát?

Múlt héten konkrétan azzal a problémával mentem oda, hogy van, hogy nem áll le az autó ha elfordítom a kulcsot. Másnap hívnak, hogy kész a kocsi mehetek érte.

Mondom szuper. Helyszínen kérdezem, hogy mi volt a probléma. Azt mondják rádugtak egy hibakódolvasót és az udvaron párszor ráindítottak az autóra és nekik nem jött elő a probléma. Ezért 3 óra munkadíjat számoltak fel. 3x20 ezer=60 ezer. Ha megint előjön vigyem el autóvillamosságihoz.

Természetesen már az első indításnál megint előjött. Plusz majdnem csontig merült akksival adták vissza.

Autóvillamossági szerelő 10 ezer Ft-ból megoldotta. Csomagtérajtó átvezetőnél több kábel elszakadt, összeért és hülyeséget csinált az autó.

Szóval megoldódott a dolog.

Kérdés, hogy csak szerintem lehúzás amit a szakszerviz csinált?

júl. 21. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Olyan nincs, hogy nem adják vissza a kulcsot. Nyugodtan hívj rendőrt ilyenkor. Persze ők is hívhatnak, hogy fizetés nélkül távoztál. De nekik se éri meg pereskedni ilyen kevés pénzért.

júl. 21. 23:04
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"nem úgy hívnak fel, hogy "kész az autó""

"Másnap hívnak, hogy kész a kocsi mehetek érte."

Még hazudni sem tudsz konzisztensen.

júl. 21. 23:09
 13/21 A kérdező kommentje:
14-es. Leírtam fentebb. Véleményt kértem, felesleges minden egyes szóba belekötni. Nyilván próbál az ember minél rövidebben fogalmazni, nem ezen van a hangsúly.
júl. 21. 23:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nőként első autóval nem tudok mindent magamtól.
júl. 21. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj hogy sok szerelő ha észre veszi hogy nem ért hozzá a tulaj akkor bizony nagyon is lehúzza.
júl. 22. 13:59
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

Az vicc nagyon helytálló:

A szerelő mondja a kisasszonynak hogy lesz egy kupling csere 70000 ft ...

Mire a csaj: Mi az a kuplung?

Jajj elnézést, nem jól mondtam mert kettő kell belőle.

júl. 22. 14:01
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Nagy igazság van abba amit 15ös mond. Ezért nem árt legalább a saját autónkkal tisztában lenni.
júl. 22. 14:02
 18/21 A kérdező kommentje:

Visszamentem ma a szervizbe nyitásra barátnőm párjával aki ért valamennyire az autókhoz. Műhelyfőnök először hallani sem akart semmiről, utána felajánlotta, hogy ingyen olajcsere amit megvárhatok. Mondom nem kell 1 hónapja volt olajcserén az autó.

Mást ő nem tud felajánlani, várjuk meg a főnököt jön be 9 óra körül.

Vártunk egy fél órát, megjelent a főnök, természetesen ő is azt mondta, hogy adott számlát, kifizettem, mindenki mehet a dolgára. Azt elismerte, hogy nem tudták megjavítani a kocsit de dolgoztak vele így jogos a 3 óra.

Mondtuk, hogy nem várjuk el, hogy ingyen dolgozzanak de így azért elég lehúzás szagú a történet. Barátnőm párja mondta, hogy akkor 30 ezret adjanak vissza és felejtsük el egymást. Végülis ment az adok-kapok, adott nagy nehezen egy huszast és eljöttünk.

júl. 22. 14:55
 19/21 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Micsoda egy tróger szerviz lehet ez.

Írj a neten véleményt róluk hogy lássa más is mekkora genyók

júl. 22. 14:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Így van legalább is több ember is írjon róla több negatív kommentet
júl. 22. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!