Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire korrekt pénzt kérni...

Mennyire korrekt pénzt kérni úgy, hogy nem lett jó az autó?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem háborgás inkább csak érdeklődés, hogy ez mennyire bevett szokás, hogy akkor is elkérik a pénzt ha nem oldották meg a hibát?

Múlt héten konkrétan azzal a problémával mentem oda, hogy van, hogy nem áll le az autó ha elfordítom a kulcsot. Másnap hívnak, hogy kész a kocsi mehetek érte.

Mondom szuper. Helyszínen kérdezem, hogy mi volt a probléma. Azt mondják rádugtak egy hibakódolvasót és az udvaron párszor ráindítottak az autóra és nekik nem jött elő a probléma. Ezért 3 óra munkadíjat számoltak fel. 3x20 ezer=60 ezer. Ha megint előjön vigyem el autóvillamosságihoz.

Természetesen már az első indításnál megint előjött. Plusz majdnem csontig merült akksival adták vissza.

Autóvillamossági szerelő 10 ezer Ft-ból megoldotta. Csomagtérajtó átvezetőnél több kábel elszakadt, összeért és hülyeséget csinált az autó.

Szóval megoldódott a dolog.

Kérdés, hogy csak szerintem lehúzás amit a szakszerviz csinált?

júl. 21. 20:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehúztak. Nyilván ha szétszedték volna a motorteret és egy napig dolgoztak volna vele azt mondom ok, ez ezzel jár, a hibát gyakran keresni kell mert nem egyértelmű a forrása. De egy hibakód olvasót rádugni nem 3 óra hossza.
júl. 21. 20:51
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehúztak és nem is kicsit.
júl. 21. 21:00
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon nem korrekt, sőt, egyenesen már vérlázító. Semmit nem csinálnak, 60 ezer 🤣
júl. 21. 21:07
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Lehúzás, mégpedig durván.
júl. 21. 21:14
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem lehúzás, hanem egy kitalált történet.
júl. 21. 21:15
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire már ne legyetek naív f#szok. Ha semmit nem csináltak az autóval, akkor nem úgy hívnak fel, hogy "kész az autó" és főleg nem kérnek el diagnosztikára 3 óra munkadíjat. Sose jártatok még a való világban?
júl. 21. 21:37
 7/21 Mad Max2 ***** válasza:
42%
Te voltál a hülye me kifizetted🐑
júl. 21. 21:38
 8/21 anonim ***** válasza:

Lehuztak.

Diagnosztikaert kerhetnek penzt es ha azt mondod hogy még sem velük akarod megcsinaltatni akkor kifizeted a penzt. Viszont ha megcsinaljak akkor a munkadij tartalmazza a diagnosztikat.

Garanciat vallaltak? én visszavinnem és ha nem tudjak megcsinalni akkor adjak vissza a pénzt.

Ezert jobb egy kis maszekot keresni a nagy muhelyek helyett mert azok becsuletesebbek és olcsobbak. A nagy muhelyeknel lehet hogy csak egy befeketo zsebet tomod aki nem is ert az autoszereleshez csak megcsinaltatja az embereivel. Ez olyan amikor mcdonaldsban kajalsz egy helyi etterem helyett

júl. 21. 21:43
 9/21 A kérdező kommentje:

"Ez nem lehúzás, hanem egy kitalált történet."

Nem kitalált. Első autóm, nyilván sok dologról még fogalmam sincs.

"nem úgy hívnak fel, hogy "kész az autó""

Asszisztens hölgy hívott fel, hogy mehetek az autóért. Naivan feltételeztem, hogy kész van. A helyszínen a műhelyvezető tájékoztatott, hogy náluk nem jött elő a hiba.

Egyébként megmondom őszintén én is vaciláltam de eleve addig a kulcsot sem adták oda amíg nem fizetek másrészt úgy voltam vele, hogy valamit dolgoztak rajta. Azzal magyarázták a 3 órát, hogy sokszor kimentek ráindítani meg leállítani, hogy elő jön-e a hiba.

júl. 21. 22:58
 10/21 A kérdező kommentje:
Visszamegyek holnap reggel akkor és megmondom, hogy autóvillamossági megoldotta amit ők nem bírtak, adjanak vissza valamennyi pénzt. Sok esélyt nem látok de hátha.
júl. 21. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!