3 millió alatt létezik Vectra B-hez hasonló "nyújtott-szedán" formatervű autó, ami megbízható és korrekt teljesítményű?
Nekem tetszik a régi Vectra-nak ez a nyújtott formaterve, kicsit olyan kommersz gran coupe-s ami kicsit sportos is (nem röhögni):
Viszont ezen autók fölött már eléggé eljárt az idő, nem leharcoltat szinte lehetetlen találni, egyébként nekem csak ezüst színben adja ki a formaterv és azért jó lenne min. 150 lóerő.
Utóbbit tekintve viszont a prémium német turbódízelek közül (5-ös, A6, CLS) 3 millió alatt kvázi esélytelen olyat találni, amire nem kellene a gatyámat is rákölteni. Szóval valami kommerszebb, de sportosan elegáns hosszított autóra gondoltam, ami pályán is lendületesen tud menni, de nem horribilis a fenntartása. Volvo-kat nézegettem korábban, de az is eléggé prémium márka (vagyis erősen zsebbe nyúlós ha valami meghibásodik).
És mindenekelőtt az autószerelőt leginkább csak éves szerviz/olajcsere során szeretném csak meglátogatni, mert munkába járás miatt 100km-es napi szintű vezetésre is rendelkezésemre kell, hogy álljon nemcsak gyönyörködnék benne.
Úgyhogy tőletek várnék okos tippeket, mi lenne az én ideális autóm ebben a kritériumhalmazban?
#1: Ha olvasni is lusta vagy minek követed ezt a kategóriát (ahol az álmoskönyvek szerint is érdemes bővebben mindent kifejteni mert duplán be lehet nyelni a nyelesmikrofont). Ez nem a kisállat kategória, hogy megkérdezzem hányszor etessem a hörcsögömet.
Amúgy is direkt figyeltem a tagolásra.🤷♂️
Honda Accord
Azért erre is lehet költeni ha úgy van mert ott a fejlett futómű,nagy bódé és korosak is de amúgy megbízható konstrukciónak tartják.
Formára szerintem olyan amit keresel,klasszikus szedán forma,abszolút jó ma is.Motorokból az összes jó hírben van,a te használatodra dízel való de itt is akarmikor lehet kuplung,kettőstömegű,turbó csere ami jelentős összeg.
Típushiba a kormánymű,leömlő repedés,kuplung pedál nyikorgás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!