Melyiket választanátok a 2 Suzuki Swift generáció közül?
Van a 2011-17 között gyártott( Nem összekeverendő a hozzá nagyon hasonló 2005-11 között gyártott Swifttel, mert ez ugyan csak annak a ráncfelvarrásának tűnik pedig teljesen más autó)
Itt egy kép róla:
A másik pedig a 2017-2024 között gyártott:
Ti melyiket vennétek a kettő közül?
Az olyan dolgokat hagyjuk, hogy melyik néz ki jobban, meg azt is tudom tudom,hogy az újabba nagyobb a csomagtartó..
Inkább olyasmik érdekelnek, hogy melyiket jobb vezetni, és miért? Drágább lesz-e fenntartani az újabbat, és ha igen miért?
Köszi előre is a válaszokat!
#10: Előszőör akkor tisztába kellene jönni az oldal funkciójával.
A legelején megválaszoltam, de ettől függetlenül áll a dolog. Nincs olyan, hogy a két modell reális opciója egymásnak. Nem kell a pénzzel vagizni már utólag, Swiftekről beszélünk...
"Nincs olyan, hogy a két modell reális opciója egymásnak"
Nem értem miért, amikor egymást követő generációkról van szó. Hasonló évjáratokban , állapotban árban sincs hatalmas különbség. Szóval szerintem de, reális opció mindkettő ha 2016-18 közötti városi kisautókat keres az ember.
Pl.Pár százassal drágább csak az újabb, hasonló futásteljesítménnyel, és még az fiatalabb is:
Akkor állná meg a helyét amit mondasz, ha az új annyival jobb lenne, de én nem látom hogy mivel jobb, ezért tettem fel a kérdést..
Ha van rá pénzed akkor az újabbat
Szerintem ez egyértelmű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!