Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 150 cc motor milyen kezdőknek?...

150 cc motor milyen kezdőknek? 20L

Figyelt kérdés
Mindig is imádtam a motorokat. 6 éves koromtól motoroztam egy ideig, yamaha pv 50-em volt, utána pedig simson s51n. A simsonon tanultam meg váltani stb, de ez 12-13 éves koromban volt. Azóta nem motoroztam, most vagyok 20 éves és gondoltam veszek egy 150 cc motort. Mennyire nehéz azzal menni? Nem vagyok azért nagyon kezdő de azért mégse ültem motoron 8 éve. Akkoriban jól ment.
júl. 17. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10 Te sem foglalkoztál a kérdéssel, csak a saját kitalációiddal és hazugságaiddal.

A kérdésre az egyetlen helyes válasz az, hogy az első lépés a jogsi. Te meg annyira összevissza beszélsz értelmetlen f*szságokat, mint más 14 sör után, amit pár feles töménnyel öblített. Egyetlen egy hasznos, értelmes, segítő szó sem hagyta el a szádat, csak böfögsz.

júl. 18. 05:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Jesszus mi van itt.

Tehát a lényeg: első körben tedd le a jogsit. Ehhez már A2 kell, amivel amúgy jóval erősebb motort is vezethetnél.

Attól is függ hogy milyen az a 150cc motor amit te nézel, ha mondjuk egy MZ, akkor nyilván mint a Simson, úgy ez is idejétmúlt és semmiképpen nem jó utazómotor, projektnek-hobbinak jó.

Ha modernebb motor, akkor is felmerül a kérdés hogy pontosan milyen típus. De alapvetően 150cc pont jó arra, hogy már autóúton sem érzed magad rémesen lassúnak, de nem annyira erős és nagy, hogy egy kezdőnek nehéz legyen vele közlekedni.

júl. 18. 13:50
 13/15 dirtboy ***** válasza:
A legelső hozzáaszólásom foglalkozik a kérdéssel. Arról nem tehetek hogy a kérdező közben nem foglalkozik a saját kérdésének a válaszaival. Te viszont egy mondatig sem foglalkoztál a valós kérdéssel csak a jogsival.
júl. 18. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 A jogsi a legelső lépés. Neki nincs, tehát a 0. lépcsőfokon áll. A 0 után az 1 jön. Ezért mondtam én, hogy kezdje az 1. lépéssel. Vagy általános iskola 1. osztályban pont akkor hiányoztál, amikor ezeket a számokat tanultátok? Nem a 2.-kal, vagy 5.-kel és főleg nem a te javaslataiddal, amik még csak nem is valódi lépcsőfokok. Hanem az 1.-vel. Ami a jogsi.
júl. 18. 14:59
 15/15 dirtboy ***** válasza:
Továbbra is csak azt tudom mondani hogy a kérdésre kell válaszolni nem mellé beszélni. Pár napja kérdeztem én is az egyik face csoportban hogy hol találom a motoromon a sebesség jeladó kábel csatlakozóját mert egy speedohealert akarok bekötni áttétel módosítás miatt. Erre jönnek a f aszságok hogy útcára az felesleges meg stb.persze rtlmes választ nem kaptam végül. De ki a bánatot érdekli hogy xy szerint felesleges. Feltettem egy kérdést arra kérek választ vagy ha nem tud rá válaszolni akkor ne írjon semmit. Ugyan ez van itt is. Feltettek egy kérdést. Hogy van e jogsija vagy nincs vagy éppen hol fogja használni hogy legális vagy nem az ő dolga véleményem szerint. Ha nem legális akkor majd a rendőrség intézi a többit. Egyébként semmi bajom nincs azzal hogy erre felhívod a figyelmét esetleg,csak mellé igazán lehetne a valós kérdéssel is foglalkozni. Bár nem érdemes több időt erre fecsérelni mert láthatóan maga a kérdező sem fecsérli erre az idejét.
júl. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!