Szoktak még az emberek rallizásra ,széthajtásra,gyorsulásra autókat venni ?
Figyelt kérdés
Öregszik a társadalom én azt veszem észre már nem igazán . Pedig falun lakom 3 ezres helyen. Régebben úgy érzem széthajtották a kocsikat mint állat. Manapság meg már élet se nagyon van itt.júl. 13. 21:40
11/22 anonim válasza:
Mikor 20 éve voltam középiskolás, az osztály felének már volt motorja, azzal vetették. Ment a tuning, gyorsulás... kisvárosi iskola, falusi gyerekek. Most már azóta szegényebbek az emberek. Plusz akkor még minden városban volt 3 gépműhely ahol hónoltak, fúrtak, síkoltak. már ez sincs. Se szakember, se akarat, se pénz.
12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó mondatoddal totál egyetértek. Alig találni ilyan embert akinek akarata lenne bármit is csinálni.
júl. 14. 06:48
13/22 anonim válasza:
Ma már nem lehet csak úgy eldobni a szétütött roncsokat (szerencsére), így aki megteheti az nem falun rallizik a hátsó kertben.
14/22 A kérdező kommentje:
Már ,hogy érted ezt,hogy nem lehet eldobni a szétütött roncsokat ? Gumiabroncsok a környezetben.
júl. 14. 12:18
15/22 anonim válasza:
#14: Úgy értem, ahogy írom. Egy szétütött roncstól nem tudsz ma már csak úgy megszabadulni.
És nem elsősorban fizikailag, hanem papíron.
16/22 A kérdező kommentje:
Ja értem már mire gondolsz. Eladni még ha nehéz ,de bontók léteznek ott kivonják és újrahasznosítják .
júl. 14. 13:34
17/22 anonim válasza:
A bontóban csak a saját autódat veszik át. Ez régen nem így működött. Vettél potom pénzért valami lejárt műszakis gurulni képes szart, ökörködtetek vele, majd ha összetört elég volt elvinni a méhbe. Senki nem kérdezett semmit.
Most a saját autóm karbantartásával keletkező alkatrészhulladékot se tudom sehova vinni, mert regisztrált műhelynek kellene lennem, h azokat leadjam. Mintha minden afelé mutatna, hogy dobjam ki a mező szélén. De azt meg nyilván nem fogom.
18/22 anonim válasza:
Drágább lett a benzin és alitmg van már normális szerelő/szerviz.
19/22 A kérdező kommentje:
Ez vacak amit ezek csinálnak a parlamentben. Elcseszik a jó dolgokat. Nehéz a roncsoddal így mit kezdeni. Nehéz kivonatni csak ha van bontási igazolásod vagy adás vételid,hogy eladtak.
júl. 14. 16:24
20/22 A kérdező kommentje:
17 én még akkor adtam le rossz kipufogót amikor még nem jött ez a mohus hülyeség !
júl. 14. 16:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!