Szoktak még az emberek rallizásra ,széthajtásra,gyorsulásra autókat venni ?
Figyelt kérdés
Öregszik a társadalom én azt veszem észre már nem igazán . Pedig falun lakom 3 ezres helyen. Régebben úgy érzem széthajtották a kocsikat mint állat. Manapság meg már élet se nagyon van itt.júl. 13. 21:40
1/22 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Ki gondolta volna, hogy a Halálos Iramban generáció is fel fog nőni egyszer.
2/22 A kérdező kommentje:
Nevettem ezen az írásodon ,de tök komoly a kérdés :) Falun ne tudd meg milyen rallizások voltak.
júl. 13. 21:44
3/22 A kérdező kommentje:
Vacak lett itt az élet még kocsma sincsen. Régen nem csak a halálos iramban filmeke nyomatták hanem azt is kiabálták ne törd össze a kocsit úgy mint Semir Gerkhán . Tudod cobra 11 német sorozat.
júl. 13. 21:49
4/22 anonim válasza:
Ilyen üzemanyag, alkatrész és szervízárak mellett örülnek az emberek, hogy egy vagy két normális autót tudnak fenntartani. Na meg falun nem az a tehetősebb réteg lakik szerintem, mert akinek van egy csöpp esze, az nem költözik oda,hogy aztán órákat ingázzon munkába.
5/22 A kérdező kommentje:
Igaz ,de akkor régen gazdagabbak voltak az emberek ? Én 30 leszek szeptemberben. Ilyen tizenéves koromban ne tudd meg mi volt itt. Ment a halálos iramban meg a cobra 11 a valóságban. Az ember azt hitte volna gumi abroncsot égetnek aztán kiderült,hogy rallyverseny volt.
júl. 13. 21:52
6/22 A kérdező kommentje:
Egyébként órákat nem kell ingázni .30 km-re van munkalehetőség. Szar gyárak ,de van.
júl. 13. 22:00
7/22 anonim válasza:
#6 Én is 30kmre járok dolgozni, de busszal 1,5 óra
9/22 anonim válasza:
Igen kis ratyi városban már nem jellemző annyira. Én viszont Debrecenben lakom egy elég forgalmas helyen és biztosan állíthatom neked, hogy majdnem minden este olyan 11 után race van. Durrog/csattog az 1.8t, fütyül a turbo a 320d-be, visít a gumi amikor elrugják neki.
10/22 A kérdező kommentje:
Unatkoznak a kölykök
júl. 14. 00:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!