Kifizettem 20 ezer Ft-ot azért, hogy hidegebb levegőt fújjon a klíma, erre most még melegebbet fúj?
Figyelt kérdés
Elvittem egy klímáshoz az autót, egy 2008-as Toyota Yaris, mert nem voltam elégedett a klímájával. Csak éppen hogy hűvöset fújt, hideget nem. Rákötöttek két szelepet, leszívták belőle a benne lévő klíma gázt (azt a keveset, akkor mondták is hogy valószínűleg ez lesz a baj), utána vákumozták majd feltöltötték gázzal. Csakhogy ezután leteszteltük és most MÉG MELEGEBBET FÚJ! Utána ott nézegettek a motor teret, uv lámpával meg valami pittyogó műszerrel, elmondásuk szerint azt nézték szivárog-e valahol. Végül nem tudták megmondani mi baja van. Mondták hogy vigyem vissza jövőhéten, akkor alaposabban átnézik, és megszerelik ha megtalálják a hibát. De akkor egy napra ott kell hagyni. De a mai kis mutatványért 20 ezret fizettem. Az a helyzet hogy nő vagyok, egyáltalán nem értek az autókhoz. Úgy sejtem hogy átb*sztak... Szerintetek?júl. 12. 19:10
3/9 anonim válasza:
Kis mutatvány 20 ezer.
Nagy mutatvány....... ???
4/9 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy cukrász vagy. Kicsit odaégetsz egy süteményt, akkor arra a napra nem kérsz fizetést?
5/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy csak ennyi! Sok helyen nem áll meg ennyiből egy klímatöltés még a régi R134A-val sem. 2018-as autóm van. Annyira már nem új. De ebbe már az 1234YF kell. Egy sima töltés 80.000 Ft. És senki nem tudja előre garantálni hogy idővel nem fog sehol elszivárogni. Ha elszivárog, akkor át vagyok b*szva?!
6/9 Szolovjov válasza:
Nem vertek át a leírtak alapján. Sajnos a klíma javítás méregdrága tud lenni. Ha jobban bele kell nyúlni könnyen százezres lehet az összeg.
7/9 anonim válasza:
Én se vagyok profi klímarendszerekkel, de tudtommal a gáz mellé bizonyos arányban olajat is kevernek. Ha több az olaj akkor tovább él a kompresszorod, de kicsit gyengébb lesz a klíma. Ha kevés az olaj akkor rohadt hideget fog fújni, de egyszer be fog állni a kompresszor (én 2 autónál is jártam így).
Feltételezem eddig nem volt benne neked sok olaj és most nagyobb arányban kevertek.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
júl. 15. 16:11
9/9 anonim válasza:
Túróscsuszát, sok szalonnapörccel és tejföllel.
(mert nagyon szeretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!